Ca la noi la nimeni sau like tacking candy from a baby

Dupa cum unii dintre voi stiu (altii afla acum), in timpul meu liber administrez online un magazin de jucarii, la care lucreaza mama mea si prietenele mele. Astazi a fost una dintre acele zile (cu ghinoin, cum a zis o colega de la lucru) in care the unbelievable happened! Deci, sa povestim:

Merg eu cu mama sa papam in centru. Eu ma opresc la magazin sa las ceva fetei de acolo, Roxi, si ea imi spune ca au fost niste doamne de etnie rroma mai devreme si au deranjat pe acolo papuceii pentru copii. Plec cu mama si primim un telefon de la magazin cum ca a venit politia, cu doamnele in cauza si cu copilul lor, ca le-au prins cu… wait for it… papucei din magazinul nostru. Mergem si noi sa vedem ce si cum.

Vine politia
Sursa

Scandal mare: doi politisti in civil cu papuceii gasiti, una bucata doamna extrem de linistita si una bucata copil din aceeasi etnie plangand de ti se rupea sufletu’. Aia: hai lasati ca e copil, a gresit si el… bla bla! Roxi declara ca a scos copilu’ din magazin pentru ca manca inghetata si n-avea voie inuntru cu ea si ca in timp ce ea incasa de la o alta clienta, doamna cu o alta au mers in spate (i.e. locul cu papuceii). Trebuie sa vedem pe camera, zice politistul. Ups! Chemam BGS-ul! Dar nu dam telefon ca oamenii, pentru ca Roxi apasa din greseala butonul de panica… deci oricum lasa ca vin baietii in 5 minute, nu mai suna, nu te chinui!

Vine si BGS-ul si politia si doamna continua sa ne zica ca nu s-a intamplat nimic si copilu’ plange… si clientii ies speriati afara din magazin ca e groasa! Se scriu rapoarte, se fac hartii, se semneaza!

Se concluzioneaza ca politia a prins una bucata familie de etnie rroma, in timp ce doamnele scoteau tacticoase DE SUB FUSTE (dap, sub fustele alea incap cutii de papuci!) cutii de papucei si aruncau cutiile goale la gunoi, pentru a pastra papuceii! Interesant, nu? Mergem la sectie! OK! Pleaca politia, cu inculpatii si cu Roxi la sectie. Eu cu mama inchidem magazinul si dam sa plecam. In parcare, stupoare: sectia de politie s-a mutat in parcare… cu tot cu circ. Relatam si noi cum ca am mai gasit niste cutii goale.

Doamna: Hai, doamna, lasati-ne sa merem, ca sintem cu asta mica bolnava (mai aparuse una cu un copil) si tre sa merem la spital! zice ea catre mama, tragand dintr-o tigara si (contrar asteptarilor mele, care vedea deja explozia de circ si de mirul lumii in fata ochilor) cu cea mai lipsita de chef poker face din istorie! Aveti mila! desi nici ea nu parea sa aiba, ci parea sa o doara fix in cur!

Mama: Eu? Tie nu ti-a fost mila de asta mica (i.e. Roxi)

DoamnaHai, ca i-a gasit acuma, n-o pedepsiti! (Haha! S-a recunoscut fapta)

Se ajunge in sfarsit la sectia imobila (adica acolo unde „s-au dus” in the first place, dar nu ajunsesera decat pana in parcare), pentru continuarea anchetei, de unde am aflat că doamna a furat pentru ca la aia mici le e rau si trebe dusi la spital si n-avea cu ce sa-i incalte ca sa-i duca la spital!!! Sau sa-i vanda cu 30 lei in piat’! OMFG!

Concluzia:


Sursa

4 gânduri despre „Ca la noi la nimeni sau like tacking candy from a baby

    1. Le-au văzut în timp ce aruncau de sub fuste cutiile de pantofi în tomberon… evident, păstrau pantofii. Nici măcar nu s-au obosit să se depărteze de magazin… şi aşa au venit cu ele şi cu pantofii înapoi.

      Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s