Despre trafic… sau nu

rottenecard_56531175_zy266gmx7f
Sursa

Ştiu că lumea înjură în general în trafic, pentru că aşa e la noi, n-ai ce să faci, trebuie! 🙂 Şi din când în când îmi mai scapă şi mie una alta… sau mai multe!

De obicei, trebuie să mă descarc „spiritual” când cineva conduce fără să respecte regulile de circulaţie. Nu vreau să fiu ipocrită, pentru că nici eu nu le respect pe toate/tot timpul :), iar asta este destul de clar din motivele pentru care am fost oprită de poliţie, de exemplu: atunci când am mers cu o viteză supersonică de 63km/oră în Salonta sau când nu am lăsat pietonul să treacă strada, deşi pusese deja cracul pe trecere în partea cealaltă a drumului (când m-am ales cu amendă, puncte de penalizare, permis suspendat şi o morală sănătoasă/părintească din partea poliţistului despre cum o să mă învăţ minte dacă mă sancţionează la maxim!).

Să revenim din divagare… cum spuneam, am o problemă cu cei care încalcă regulile de circulaţie CÂND ACŢIUNILE LOR MĂ AFECTEAZĂ ŞI PE MINE!

Exemplu: Ieri am plecat de la lucru spre Mall şi mergeam eu frumos cu maşinuţa mea, când de pe o străduţă din lateral îmi iese în faţă o nebună cu maşinuţa ei… nu ştiu dacă mă înţelegeţi, dar era să mă bag direct în ea! Am frânat brusc, am claxonat şi… pentru că nu sunt nici eu mai zdravănă la cap… m-am mutat de pe bandă şi am mers în dreptul ei, pentru a-i face semnul descriptiv care să-i arate că e nebună (No, I did not give her the finger, I gave her the you are a cu-cu lady sign, pe care îl fac copiii mici la grădi).

Ceva de genul:

tumblr_lhcnx8dUlw1qeo6ajo1_500
Click pe poza to play gif

La care ea ridică mâinile şi urlă la mine că „Ce!?”

După 1 minut de perplexitate în maşină că that bitch era să mă facă să intru cu maşina în maşina ei şi mă întreabă ce-mi trebe de parcă eu aş fi nebuna… am început să-mi fac un mic cleansing verbal, care a rezultat în cinci minute continue de băgat şi de scos, de toate frumuseţile de nume pe care puteam să i le atribui (nu reproduc aici, dar dacă mergeţi cu mine cu maşina poate 🙂 )! Mi-am dat seama că m-a auzit toată strada, că mergeam cu geamul deschis şi urlam tot felul de cuvinte parfumate…

… apoi am depăşit-o pe that bitch şi am trecut pe bandă în faţa ei 🙂 dă ciudă şi pentru că there is only room for one bitch one the road! 🙂 I am talking about me, me, me, me, me! I am the only one! Muahahahaha! Ok, gata am terminat!

Un gând despre „Despre trafic… sau nu

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s