Party! Party! Party!

Discuţiile din ultima vreme cu diverşi oameni mi-au atras atenţia asupra unui lucru: Parties! Ştiu că sună ciudat, dar avem o vârstă 🙂 şi lucrurile se schimbă, iar unii refuză să crească… adică eu… şi nu refuză să crească de la copilărie, ci de la un stadiu de prin liceu/facultate.

party
Sursa

Aşadar, am descoperit că în grupul nostru de vârstă… 20ish să-i zicem… există trei tipuri de oameni (şocant, nu?):

  • the ones that party and CAN go on all weekend – in da club (vorba lu’ 50 Cent), au o băutură în mână şi se aşează la masa doar în cazuri extreme (de exemplu, tocuri înalte), în rest dansează, urlă şi cântă… şi fac asta în fiecare seară!
  • the ones that party and CANNOT go all weekend – ies în oraş pentru că sunt chemaţi/forţaţi sau pentru că se hotărăsc ei să cheme lumea în oraş (şi chiar se ţin de cuvânt)… dansează trei melodii, stau jos în rest, se mai ridică la o melodie mai faină… beau ceva slab… comentează că nu e bună muzica sau că e prea mult fum sau că sunt obosiţi etc.
  • the ones that do not party (anymore): vor, dar de fapt nu vor… ar vrea, dar e greu… găsesc scuze, dar ar vrea de fapt să vină… Problema e că supra-analizează ideea de a ieşi în oraş sau nu!

La final, aş vrea să menţionez că motivaţiile de genul sunt obosit/ă de la lucru sau sunt prea stresat/ă de la lucru ARE NOT TO BE CALLED EXCUSES! Ştiu că toţi lucrăm şi că trebuie să ne luăm şi alte joburi pe lângă pentru a ne întreţine, because the money sucks when you are young, dar exact ăsta e the point, people! WE ARE YOUNG! Nu trebuie să mergem la lucru doar ca să plătim chiria! Şi dacă tot avem atâţia oameni stresaţi la locul de muncă… wouldn’t a party and a drink make you feel better? 🙂

Remember-The-NightsSursa

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s