Iar despre Facebook :)

Vorbesc iar despre Facebook pentru că mi s-a atras atenţia la un moment dat că am foarte mulţi „prieteni” în lista minune. The truth is că am într-adevăr un număr de oameni acolo, nu foarte mare (because I do not post pictures of my boobs, că altfel aveam), dar nici foarte mic (pentru că am trecut prin nuş câte şcoli şi cursuri şi am avut o căruţă de joburi şi activităţi), so I know a lot of people! Aş vrea să subliniez faptul că I KNOW A LOT OF PEOPLE, nu că am mulţi prieteni, e o diferenţă majoră.

Bineînţeles că îi cunosc pe oamenii pe care îi am pe Facebook din diverse circumstanţe. Adică nu i-am dat accept niciunui weirdo care mi-a scris într-un mesaj privat „you eyes nice”… ar fi trebuit să-i răspund „uga!”, după felul tarzanic în care m-a complimentat, dar instead i-am dat doar block 🙂

Partea weird pentru mine e că unii oameni colecţionează prietenii pe Facebook. Adică bun dacă te cunosc şi tu mă cunoşti, e ok, poate o să mai avem vreun contact, poate o să ne mai întâlnim la un job, la un curs, la un eveniment… poate mai ai nevoie de cineva şi omul ăla lucrează în domeniu… there are a million reasons… collecting people for the fun of it should not be a part of that!

Deci, dacă suntem prieteni pe Facebook, eu zic că ar trebui să ne salutăm şi pe stradă când trecem unii pe lângă alţii, chiar dacă nu ne-am văzut de mult pentru că acuma nu mai e vorba că „uai, tu erai? nu te-am recunoscut!”… you can see me on Facebook! Doh!

970219_347909618645678_1088424347_n

4 gânduri despre „Iar despre Facebook :)

    1. Exact! Unii oameni colectioneaza doar prietenii si nimic mai mult… e un fel de „Cati colegi ti-au scris in oracol? aaa, numai tu ti-ai scris si colega de banca? Ce NASPA! Eu acuma ma duc la aialalti in clasa sa-mi scrie!” in varianta online :)))

      Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s