Ce învăţăm din organizarea de evenimente

562599_10151590428996233_1031638507_n
Sursa

Unii nu învaţă nimic! Asta e aşa o răutate de început! Job-urile mele (prior to this one), dar şi munca de voluntariat din facultate şi de după m-au învăţat foarte multe lucruri despre organizarea de evenimente şi despre PR în general. Dar, întotdeauna descoperi că mai ai muuuulte de învăţat şi că întotdeauna vor fi oameni care cred că ştiu mai multe decât tine (aici iar e o răutate şi nu sunt eu cea mai mare expertă în PR, dar am pretenţia să mi se recunoască ceea ce ştiu, pentru că ce nu ştiu recunosc şi singură). Anyway… ce învăţăm din organizarea de evenimente?

  • că nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea, pentru că tot timpul o să fie oameni care nu o să înţeleagă, de exemplu, că, dacă eşti într-un bar, se va fuma – e un bar for crying out loud, se fumează, what the fuck!?
  • că o să vină şi nu o să vină lume – inclusiv oamenii pe care îi cunoşti, pe care îi ştii, dar care te dezamăgesc până la urmă!
  • că trebuie să ajungi cu mult timp înainte la locaţie şi să te gândeşti bine ce şi unde pui – nu le pui şi le muţi de 10 ori!
  • că fiecare trebuie să aibă un rol bine definit în organizare, altfel unii fac câte două-trei chestii o dată, alţii fac o chestie, alţii nu fac nimic!
  • someone needs to yell at people (How about me? I am the best at that! 🙂 ), in order to get shit done properly! (oare glumesc sau nu?)

Pentru mai multe perle de isteţime, ne auzim după următorul eveniment! 🙂

P.S. În cazul în care nu v-a spus nimeni (deşi Oana a anuţat azi tot internetul) I am one bossy bitch! And I love it! 😀

2 gânduri despre „Ce învăţăm din organizarea de evenimente

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s