About friendship

This is a post about friendship… am fost la sat, adică locul care mi-a fost drag mereu (asta e dintr-un cântec). Tot acolo e locul unde, pe lângă familia numeroasă, îmi regăsesc prietenii din copilărie, dar care acum au crescut, ca şi mine de altfel, şi cu care ies la o bere ocazională. Şi am ieşit şi la berea în cauză.

Unul dintre lucrurile pe care le apreciez cel mai mult la ei este că, indiferent de cât timp a trecut de când nu ne-am văzut, totul rămâne la fel. Avem în continuare despre ce să vorbim/pe cine să bârfim/prostii de care să ne aducem aminte. Cred că a friendship like this is the one that matters, pentru că nu ne întâlnim să ne scoatem ochii că tu nu mai dai niciun semn de viaţă… ştim că suntem acolo şi cu toate că unii mai au diverse probleme (mai serioase sau mai puţin serioase), putem să râdem de ele şi apoi să ne aducem aminte de când eram mici… când eram mici şi dădeam foc la chestii (etapa piromană), când eram mici şi umblam prin satele vecine, când eram mici şi făceam petreceri şi revelioane împreună, din care fiecare ne mai aducem aminte doar frânturi idioate (pentru că, deh, de la o vârstă 🙂 ) şi aşa mai departe…

A fost o postare scurtă şi sentimentală şi atât, pentru mine şi pentru prietenii mei din copilărie, pentru gaşca mare şi nebună pe care am avut-o o dată şi pentru că toate chestiile dintre noi nu s-au pierdut!

Şi melodia în cauză… 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s