Nu (mai) ştiu nimic!

În ultimele zile, viaţa a luat nişte întorsături care mi-au dat lumea întreagă peste cap… a fost un moment de început pe care l-am ales, pe care l-am dorit şi care mă făcea să mă simt mai bine în legătură cu propria mea persoană şi care mă făcea să fiu optimistă pentru viitor!

Apoi au apărut oamenii negativişti şi au dat cu băţul lor în balta mea!

Eu ştiu că toată lumea e de fapt expertă şi că eu sunt aia care nu ştie nimic, că toată lumea vrea să-mi dea sfaturi pentru că de asta am nevoie, nu? NU! Am nevoie de încurajare, de susţinere… adică de ceea ce le-am oferit eu tuturor când au avut nevoie! Dar eu nu primesc nimic în schimb decât răutăţi, pentru că let us face the facts, mean people are what I need around me, because I am mean!

Ştiu că nu-mi place să povestesc şi ce culoare au chiloţii mei azi şi nu-mi place să despic firul în 16 despre chestiile mele personale, dar aia nu înseamnă că pot fi judecată pe rahaturi de suprafaţă… dacă tu nu ai înţeles ce s-a întâmplat, nu da automat vina pe mine, că poate e vina altcuiva, dar tu nu ai de unde să ştii, pentru că nici eu nu ţi-am spus, dar nici tu nu ai întrebat când ai văzut că ceva nu e în regulă cu mine. Ai rămas aşadar la capitolul speculaţii şi la asta rămâi în continuare,  numai că speculaţiile tale sunt jignitoare şi urâte şi nepotrivite şi ar fi mai bine să te gândeşti de câteva ori înainte să le spui, mai ales dacă ai pretenţia că mă cunoşti şi că vorbeşti despre cineva apropiat!

Aşa că eu nu mai ştiu nimic, nici ce e bine, nici ce e rău! Tot ce pot să spun e că e mai mult rău! Că aşa pare totul sau în orice caz aşa devine totul pentru că eu am încercat să fac ce e mai bine pentru mine şi pentru cei din jurul meu şi acum mi-o iau de la toată lumea fără număr, pentru că, deh, nimeni nu se gândeşte şi la „săraca” de mine.

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s