Mai bine aveam bicicletă!

Cred că am devenit dependentă de maşină de la o vreme… cred că aş putea şi să dorm în ea! 🙂 Anyway, dacă până acum câţiva ani râdeam de prietenii mei, cu celebra frază „bine că te-a făcut mă-ta în maşină”, acum încep să cred că toţi avem aceeaşi provenienţă după ce ne luăm prima maşină personală, adică şi pe mine m-a făcut mama în maşină…

car-hug
Sursa

Şi pentru că am grijă de maşinuţa mea (cu toate că am vrut să-i dau foc de vreo câteva ori, când se strica aşa dintr-o dată şi îmi mânca tătie zâlele), a trebuit zilele trecute să-i fac poliţa RCA. Şi pentru că sunt tânără (şi simpatică), deşi am carnet de la 18 ani, am constatat cu stupoare că sunt pedepsită pentru că am maşină personală.

Adică, spre deosebire de un bărbat în jurul vârstei de 30 de ani care plăteşte puţin peste 100 lei pentru RCA pe 6 luni, eu am aflat ieri că am onoarea să plătesc 600 lei pe 6 luni, pentru că sunt fată şi pentru că anul ăsta împlinesc abia 25 de ani… Deci, sunt persecutată pentru că îmi place să conduc… nice, right? By the way, anul trecut am plătit 462 lei pe tot anul. Iar acum, s-au scumpit, pentru că probabil au făcut un studiu şi au constatat că femeile tinere la volan sunt spaima, spaimelor şi trebuie pedepsite (nu de alta, dar sigur câştigă destul de bine cât să nu le apuce depresia şi/sau înjuratul când află că trebui să dea jumătate de salariu pe un căcat de hârtie).

tumblr_lj3rg5RnfU1qionhno1_400
Sursa

P.S. Mi-am făcut până la urmă asigurarea online şi am plătit cu puţin peste 100 lei mai puţin… ceea ce nu mi-a liniştit nervii decât pentru câteva minute, dar, nah, e totuşi ceva mai bine sau?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s