Despre tineretul din ziua de azi…

Daca va asteptati ca asta sa fie o postare despre BAC, ei bine you are wrong! Dar asta nu inseamana ca nu pot sa ma plang de tineretul din ziua de azi (pentru ca eu sunt tare batrana, maica) si sa nu comentez de o alta faza care denota prostia liceenilor (in afara de notele lor de la BAC si de situatiile cu mita, politie si alte minuni).

Cadrul de actiune: Asadar, eram eu intr-o seara pasnica din aceasta saptamana la mall… sa dau iama in niste tzoale evident. Si eram la H&M, evident la raionul de femei, asteptand sa iasa gagicile din cabine sa probez si eu ceva. Ma aflam in apropiere de scara interioara a magazinului, pe care se urca la raionul pentru copii si pentru barbati.

Actiunea: Pe langa mine trec trei baieti de liceu si unul dintre ei se opreste la un stand cu camasi colorate roz si albastru (pentru ca si el avea una asemanatoare pe el) si ia una spre a o studia. In acelasi moment, unul dintre prietenii lui il vede si URLA LA EL: „LASA, BAH, AIA JOS CA E PENTRU PIZDE!”

Concluzia: Deci, imi scuzati exprimarea, dar se pare ca pentru baietii astia de liceu, toate femeile sunt doar niste zone genitale: Pai cum isi permit copiii astia care habar n-au ce-i aia viata, dar mai sa stie ce e cuvantul pe care il arunca atat de usor in stanga si in dreapta, cum isi permit, repet, sa urle ca aia e o camasa de pizde intr-o zona in care erau numai pizde care se uitau la haine si cand si camasa colorata de pe el si pantalonasii mulati aratau ca ceva ce numai la raionul de pizde mai gasesti???

Deci, a se constata, ca m-am enervat! Atat!

boysarestupid-759160

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s