WTF, frate/soro/whatever?

Timişoara e un oraş frumos… până când începi să observi nşpe mii de chestii zilnice, care te fac să-ţi pui sincer întrebări de genul din titlu! 🙂

Anyway, scurt şi punctual ce mă face pe mine să mă minunez în acest oraş:

  • Din ce în ce mai multe madame pe bicicletă în haine şi pantofi care nu ajută – şi NU E NIMIC RĂU ÎN ASTA – ştiu şi de Skirt Bike and all şi e o iniţiativă super şi sunt total de acord cu faptul că poţi merge pe bicicletă în fustă, dar să te chinui să pedalezi într-o fustă mini super strâmtă, cu sandale cu toc în picioare şi în timp ce flash-ui pe toată lumea graţios mi se pare aşa… incomod să zicem!
  • Din ce în ce mai multă chetă – am avut o discuţie spirituală cu o prietenă despre chetă – fie că eşti de acord cu ea, fie că nu, fie că o practici, fie că nu – cred că de la o vârstă nu mai e ok să faci chestia asta cu cerutul de bani la oameni pentru alcool. Dacă eşti major şi ai cap pe umeri eu zic să-ţi cauţi un job şi să-ţi bei salariul TĂU, că pentru al meu EU am muncit şi dacă vreau EU îl beau!
  • Din ce în ce mai multe BMW-uri conduse cu lămâie – adică, da, de începători, de 18 ani and shit! WTF, dragi părinţi? De ce ai da pe mâna unui începător o bijuterie de maşină, una pretenţioasă la şofat şi scumpă în draci? Simţi nevoia să dai cu banii în gropi şi în borduri şi nu ştii cum?

574501_462267083849897_1216949001_n
Sursa

Trebuie la final să dau şi o notă pozitivă la toată treaba asta: sincer mă bucur să văd din ce în ce mai multă lume seara la terase, pe afară la plimbare, chiar şi în timpul săptămânii… e aşa un feeling plăcut de vară pentru mine să văd asta… o senzaţie de vacanţă! 🙂

2 gânduri despre „WTF, frate/soro/whatever?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s