Party! Party! Party! 3 sau Ce face pitzipoanca sub pod?

În cazul în care vă întrebaţi, în primul rând, ce căutam eu sub un pod… am fost la dans (because there is a club there!). În cazul în care vă întrebaţi, în al doilea rând, ce caută pitzipoanca sub pod… well, ar fi câteva variante!

Să vedem scena: sâmbătă seara, Sub pod/Pe mal, muzică by Anonim Tm.

Cred că de aici se înţelege deja vibe-ul general al chestiunii şi de unde bizaritatea a ceea ce a urmat.

Aşteptând la intrare cu berea, am observat lumea şi iată ce am constatat:

  • invazia pitzi: CUM SĂ APARI SUB POD AŞA? DE CE? rochie mini, ultra mulată, super make-up, freză ţiţi-piţi şi pantofi cu toc cui! DE CE? CUM? Nu zic că fetele astea nu sunt libere să se ducă unde vor ele la party, dar să vină ca pă Heaven sub un pod şi să se uite la tine că eşti în blugi şi un tricou mi se pare cam aiurea!

De ce să strici pantofiorii ăia frumoşi pe care ţi i-a cumpărat iubi de la Milano? Ştii că după aia iar o să trebuiască să ceri în genunchi altă pereche (if you know what I mean)! 🙂

  • invazia pitzi 2: în răutatea mea anterioară de la party-uri am povestit despre aia care se freca de prietena ei şi cerea ceva 🙂 dacă mă credeţi sau nu pe şi pe muzică minimal te poţi freca de prietena ta şi poţi face faţa aia de fuck me now!

DE CE? DE CE? DE CE? Pentru a găsi un prost, la care să-i ceri o pereche de pantofiori cu toc de la Milano, mă gândesc (PS a găsit unul în cazul în care vă făceaţi griji pentru ea!).

MjAxMy1mYWI1NDU3MjFkYjZhZTg2
Sursa

  • invazia pitzi la masculin: n-am nimic cu băieţii care au grijă de ei, dar când încep să fie mai aranjaţi decât fetele… avem o problemă! DE CE? De mocasini de piele întoarsă colorată, de picioare epilate, de bermude colorate, de pantaloni strâmţi, de cămăşuţe înflorate… şi de iubite care nu-i întrec în orele petrecute în faţa oglinzii!

Oare la ăştia cine le cumpără pantofi? 🙂 Sau sătui de a cumpăra numai pentru pitzi-iubi îşi găsesc şi ei mai departe un baştan bătrân cu idei pica(n)te din Satyriconul lui Petronius (o lectură recomandată pentru minţi deschise!).

Cred că mi s-a deschis spiritul de observaţie acuma pentru persoanele din jur, pentru că, acuma că sunt single, am observat şi am judecat more than ever lumea din jur! Şi am văzut băieţi prea fete şi fete prea băieţi! Şi no me gusta! Cred că o să fie foarte interesant viitorul meu de ieşit în oraş… vă ţin la curent oricum! 🙂

Un gând despre „Party! Party! Party! 3 sau Ce face pitzipoanca sub pod?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s