Întâmplări din tembela realitate imediată!

So, m-am întors de la Bucureşti şi de la laptopul pe care nu puteam să scriu cu diacritice 🙂 şi trebuie să spun că I missed our lovely city! A fost un final de concediu condimentat cu ştrand, cu vizite pe la prieteni şi cu multe ieşiri seara (alea care îmi plac ie cel mai mult, cum am mai spus, vară+seară+Timişoara=love!) şi totuşi simt că mai am nevoie de nişte zile libere, pentru că la partea de odihnă stau cam prost! Lăsăm asta pentru pensie!

Însă au fost şi unele întâmplări tembele în realitatea imediată!

Probabil un val de tulburare parentală s-a abătut asupra oraşului în acest weekend pentru că am auzit numai de copii pierduţi/abandonaţi în mulţime (mai ales la zilele oraşului). Deci doamna … să vină să-şi ia copilul de la standul cu bere! Vă daţi seamă că în cazul ăsta copilul a fost cel care îşi căuta mama şi a ajuns la voluntarii de acolo… mama nu s-a gândit la varianta asta? În aceeaşi locaţie am văzut părinţi inconştienţi cu bebeluşi de sub 2 luni în oraş, în zgomot de concert, fum şi îmbulzeală… eu ştiu că nu sunt părinte şi poate vorbesc aiurea… dar la ce căutau bebeluşii acolo cred că pot să-mi dau votul negativ pentru parenthood!

La fel ca generţia adultă şi cea tânără continuă să mă surprindă/şocheze… pot să fac un film porno foarte prost din câte gagici am văzut semi/aproape dezbrăcate în ultimele seri… buci peste tot din pantaloni scurţi stil chiloţi… dar nu cred că mi-ar ieşi filmul pentru că probabil ar trebui să cer consimţământul părinţilor în cazul fetiţelor despuiate! Nici băieţii nu se lasă mai prejos şi îi dau mai nou cu pantaloni mulaţi şi cu maieuri cu 5 numere mai mari din care să le iasă pieptul NEajuns încă la pubertate!

Ce pot să spun? Copii ăştia mici se cred sexy rău!

4hz1
Sursa

Am ajuns la concluzia că generaţia de mijloc (adică a mea), nu mai are nicio şansă… pentru că şi copiii ăştia mici se fac să pară mult mai mari şi adulţii se comportă şi arată ca nişte copii… şi atunci ăia pe la 20 şi ceva de ani trăiesc într-un ghiveci bizar de minori şi de mult-prea-majori care umblă unii după alţii!

Trăim într-o lume bizară, frate! O să stau să observ şi o să scriu pe blog! Fun! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s