Rămăşiţe din Bucureşti

Dacă multă lume a zis că m-am pitzipongit la Bucureşti (and don’t get me wrong… I really did it!), probabil se aşteptau să-mi revin la întoarcere… sincer şi eu mă aşteptam la fel! Au trecut câteva zile până să-mi dau seama că a rămas o bucăţică de vacanţă în capitală undeva la mine de am adus-o la Timişoara: I SHOP A LOT!

shopaholic

Şi înainte îmi cumpăram o grămadăăă de chestii… şi de la Bucureşti am cumpărat o grămadă de chestii… and I am officially afraid to go to the mall, dacă până şi ieşirea la o îngheţată a fost de fapt o ieşire la shopping înainte! Anyway, sper că finalul sezonului de reduceri mă va opri din cumpărături inutile (yes, I know they are useless and I still buy them!)… şi că o să mă lase cu bugetul încă în viaţă, pentru că mai am nişte minivacanţe programate grămadă pe următoarele două luni şi chiar vreau să le fac pe toate!

Ce a mai rămas… ideea că mă strânge oraşul ăsta micuţ, deşi nu e cel mai mic din ţară… că mai vreau vacanţe multe, multe, multe… şi că trebuie să îmi iau şi o vacanţă de odihnă că una de mad shopping, working şi mega-giga-agitaţie e genială, dar nu suficientă!

Alte rezoluţii îndrăzneţe: minivacanţe in progress, să citesc mai mult, să învăţ chestii noi şi să mai dau cu dalta pe ici pe colo… we will see what the results will be! 🙂

3 gânduri despre „Rămăşiţe din Bucureşti

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s