Interacţiune de gradul zero

În urmă cu ceva timp am avut o interacţiune de gradul zero cu nişte personaje simpatice de sex masculin! Nu vă imaginaţi prosti (sau că o să vi le povestesc vreodată 🙂 ), pentru că a fost o interacţiune în trafic, dar merită povestită şi gustată ca atare!

Am plecat eu de la lucru ca tot omul într-o zi şi am luat-o în direcţia mall-ului (apparently I go to the mall a lot). Anyway, pe acelaşi traseu buclucaş de data trecută, mă aştepta o nouă provocare! Stăteam frumos prima la semafor, din nou ca tot omul, cu geamul lăsat să mă aerisesc şi cu muzica de relaxare şi pe banda de lângă mine opreşte o maşină ceva mai mică decât a mea, în care erau îngrămădiţi vreo 5 băieţi probabil de vârstă uşor majoră, dar cu un coportament comunal de grădiniţă!

Şi cum erau ei simpatici acolo şi m-au văzut pe mine singură în maşină… au început să fluiere şi să scoată tot felul de sunete simpatice (vă daţi seama ce pisi sunt, că mă agaţă puştanii în trafic… vai, la naiba!).

Şi cum de asemenea am mai spus anterior eram primii la semafor şi ei tot mergeau cu maşina uşor în faţă şi încercau să-mi atragă atenţia… dar, cum evident nu ştiau lângă ce don’şoară s-au pus şi cu toate că erau deja cu jumătate de maşină în faţa mea… s-a făcut verde şi am pornit frumos ca o doamnă cu scârţâit de roţi, înaintea lor şi urmată de urlete extrem de entuziasmate/uimite/whatever!

Deci, please bug someone else at the light stop! Anyone else, but me!

971197_363466057090034_995777650_nSursa

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s