Intimităţile noastre toate

Intimităţile noastre toate nu mai sunt intime de prea mult timp. Da, dragă, şi eu am Facebook şi Google+ şi Pinterest şi toate celea and I like them! Doar că sunt conştientă de limitele pe care mi le impun pe reţelele de socializare, pentru că altfel nu aş mai avea niciun pic de intimitate… plus că acuma am şi blogul ăsta, care îmi mai taie din intimitate, because all you out there can see in my head! 🙂

Ce refuz eu să pun pe Facebook e legat de emoţii personale şi de chestii kinky… adică ştiu cum arată multe dintre cunoştinţele mele în chiloţi să zicem aşa şi mai ştiu şi că au o gândire execrabilă, care le-a condus la nişte chestii tare tâmpite postate pe veci online! Trist!

De aia toate tertipurile legate de finalul de relaţie de pe Facebook şi de aia lipsa FLAGRANTĂ a pozelor cu mine de la ştrand în costum de baie! Some things are just for the moment să zicem. Constat însă că eu pot afla foarte multe chestii despre oamenii din jurul meu atât de uşor, că acuşi nu o să mai avem niciun farmec… Nu o să mai avem ce să descoperim la un nou cunoscut, pentru că ne-am dat Add pe Facebook şi deja ştim şi cât purtăm la chiloţi, ce am mâncat aseară şi în ce poziţie am făcut sex ultima dată! WTF, people, WTF?

facebook-its-love-hate
Sursa

2 gânduri despre „Intimităţile noastre toate

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s