Cât o fi de greu să fii femeie? Dar bărbat? :)

Men-vs-Women-comic-battle-of-the-sexes-18750971-376-400

Sursa

Greu! Greu! Greu! Şi uite aşa mi-am şi răspuns la întrebare! Ce mi-a venit cu asta, vă întrebaţi sau nu? Well, câteodată stau şi mă gândesc la toate clişeele feminine posibile… pentru că le văd prin jurul meu destul de des sau mă ciocnesc de cele mai năstruşnice chestii. Alteori văd unii bărbaţi care se comportă fix ca nişte femei şi atunci îmi dau seama că nu e deloc greu să fii femeie… uite pot şi ei, doar că atunci când se ceartă cu iubita, susţin în continuare că nu o înţeleg, că e prea complicată, pentru că e femeie!

Let me enlighten you, fellas, şi voi sunteţi la fel! Dacă un bărbat crede că o femeie e greu de înţeles, trebuie să ştie că femeia aia se comportă aşa pentru că ea nu-l înţelege pe el… deci şi bărbaţii sunt greu de înţeles… lăsând la o parte observaţiile pertinente de tipul toţi bărbaţii vor acelaşi lucru (hihi), putem lua în considerare faptul că şi femeile vor, cel puţin la început, acelaşi lucru! Aţi văzut voi o femeie care să fie atrasă mai întâi de sufletul şi de personalitatea unui bărbat? Eu nu! 

Şi atunci cât poate să fie de greu să fii femeie?

E greu, pentru că ai nişte standarde sociale în care convergi ca femeie. Adică, cu toate că şi tu vrei acelaşi lucru ca un bărbat, nu poţi să arăţi asta, because then you are a slut! La el e ok, e bărbat are nevoi… Tu nu ai nevoie! Tu vrei afecţiune şi romantism… Bullshit! Women want it hard core! Oricum după partea de hard coreală de impresie de la început de relaţie se ajunge la un numitor comun de romantism vs. hard core stuff… and then you become a couple!

Nu poţi să te scarpini între craci în public, cu toate că ai o iritaţie de toată frumuseţea, pentru că nu e acceptabil pentru o femeie! În schimb, bărbaţii fac treaba asta cu aşa o nonşalanţă că eu una m-a săturat de gesturile astea de afecţiune personală în public… de ce dracu ai crede că nu te vede nimeni? Ochii vigilenţi ai femeilor văd şi nu uită!

Nu poţi să te îmbraci oricum, că eşti femeie – mai aranjează-te şi tu un pic, dă cu un fard, un rimel ceva, cum ieşi aşa în oraş? Dar dragii noştri masculi cum ies? A se remarca faptul că o femeie îi spune alteia să se aranjeze naibii, pentru că noi fetele ne aranjăm oricum unele pentru altele (ca să ne facem în ciudă, în cazul în care nu v-aţi prins), nu pentru bărbaţi… Apoi inevitabil ajungi în club în maiou şi chiloţi, toate fraierele văd că arăţi mai bine decât ele şi toţi fraierii bălesc după tine! Bravo! Eşti genială!

E greu să fii femeie şi nu ar trebui să fie chiar aşa! Acum totul depinde de femeie, dacă vrea să trăiască după standardele societăţii sau după cele personale…

Adevărul e undeva la mijloc

Nu trebuie să fie greu să fii femeie! Pentru bărbaţi e mai uşor, pentru că ei nu îşi bat capul cu toate prostiile cu care ni-l batem noi! Ei nu se barberesc fresh când ies în oraş ca să vadă ceilalţi bărbaţi! Câteodată nu se barberesc deloc, cu toate că arată ca nişte boschetari, pentru că they do not give a damn! Şi bine fac… poate învăţăm şi noi ceva de acolo (a nu se lua ad literam, nu vreau să zic că n-ar mai trebui noi, fetele, să ne epilăm pe picioare or something!) 🙂

P.S. Această postare nu este nicidecum una de hate men, nici de hate women… e undeva la mijloc adevărul! 🙂 Mai mult decât atât e din dorinţa mea de a nu mă conforma la comportamentul care se aşteaptă din partea mea for some reason. E cum vreau eu, nah!

05971c40eddb50eb22187fcfb08b672e

Sursa

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s