Cum mi-am ratat şi eu cariera!

Inspirată de cu seară de vară-mea şi de dimineaţă de Oana, mi-am dat seama că mi-am ratat şi eu cariera! Ei bine, de vreo câţiva ani încoace m-am tot dat în toate direcţiile ca să ajung copywriter (that seems to have worked out)… dar nu mi-am urmat niciodată cariera menită pentru mine (cică). Poate vă gândiţi la cea de profesoară, pentru că am fost la Litere, but guess again… eu trebuia să mă fac psiholog!

Nu ştiu dacă aţi observat, dar eu am aşa o faţă de întinde-te-pe-canapea-şi-spune-mi-tot-ce-te-doare! Şi dacă stau să mă gândesc, probabil că principalul motiv pentru care cei din jur ştiu mult mai puţine lucruri despre mine (?) e din cauză că ei vorbesc prea mult şi eu prea puţin… în orice caz, mie îmi place aşa… dar să vorbim un pic despre cum aş fi ajuns eu cel mai renumit psiholog într-o Românie care nu vrea să le dea bani la medici care le dau doar sfaturi! 😛

Iscusinţa mea psihologică s-a dezvoltat undeva în gimnaziu când am început să citesc revistele alea haioase pentru fete şi băieţi. O pasiune deosebită a mea era să citesc scrisorile tinerilor neliniştiţi către redacţie, în care îşi expuneau cele mai intime traume, iar cei de la revistă le rezolvau în două propoziţii. În afară de faptul că mă stricam de râs de problemele existenţiale ale generaţiei mele, am mai constatat şi faptul că oamenii nu sunt întregi la mine şi că un pic de logică şi de stăpânire de sine te poate ajuta să faci exact ce vrei… Şi uite aşa am trecut eu de la timida băieţoasă din gimnaziu, la fata care a mers în prima zi de liceu la şcoală cu uniforma purtată în varianta kinky porno!

Deci după ce m-am consiliat pe mine şi m-am scăpat într-o vară de orice problemă emoţională legată de propria persoană… primul meu pacient la cabinetul de psihologie din capul meu am fost chiar eu, acum consiliez GRATUIT prieteni, rude şi cunoştinţe! 🙂

6a01310f9ede0b970c017d411020c6970c-320wi
Sursa

5 gânduri despre „Cum mi-am ratat şi eu cariera!

 1. Mai sa fie, se pare ca toata lumea si-a ratat cariera. :)) Na, vezi daca la noi in tara nu merge asa dragut, partea aia cu carierele, sfaturi etc… D-alea ca pe-afara :)).
  Dar in fine..
  Auzi, auzi! Revistele alea erau cumva Bravo/Popcorn? Damn those were fun!

  Apreciază

   1. Ala era ma, termenul, mama lui! Ca nu imi venea inainte. :))
    Acu nu rade tu ca eu la un moment dat voiam sa dau la psihologie. Imi cam place domeniul… 😀
    Poate si eu mi-am ratat cariera? =))
    Ca sa fim in trend, nu de-alta. :))

    Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s