High school vs. normal people

La vârsta respectabilă de aproape 25 de ani (la care probabil o să rămân forever 🙂 if you ask me), constat cu surprindere că we are still in high school, people! Dacă alţii au fost blessed cu o relaţie care să dureze de atunci şi până la adânci bătrâneţi, restul au rămas undeva în urmă şi sunt ca muştele care încearcă să evadeze dintr-o casă lovindu-se constant de sticla geamului, deşi geamul e larg deschis.

Poate am eu nişte frustrări date de faptul că am ieşit dintr-o relaţie, vă veţi da cu presupusul… well şi datul ăsta cu presupusul tot o treabă de liceu e! Când mă gândeam şi eu că de la o vârstă oamenii spun lucrurile pe bune şi le înţeleg pe bune… nici nu contează, I was wrong, people are still kicking it old school, high school old school that is!

Dacă mai cunosc şi oameni normali, care spun de la început ce vor sau că pur şi simplu nu ştiu ce vor and are waiting to find out, mai sunt muuuulţi out there care se hotărăsc ei că tu vrei un anumit lucru de la ei… şi nu e tocmai deranjant acest lucru, dar nu e nici ok să joci alba-neagra cu imaginaţia ta despre ceva vrea cineva de la tine… mai bine întrebi, că e mai simplu! 🙂 Pentru că eu una nu prea mai am chef să mă explic!

My Monday morning rambling is now over!

Rottenecards_1936660_2y4m2g8y5h

Sursa

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s