Vine poliţia… pam, pam!

Poate unii dintre voi ştiţi ce baftă imensă am eu atunci când vine vorba de maşini, şofereli şi ale celea. Deşi am ajuns să fiu crazy for driving, câteodată viaţa şi experienţa mă bat la cur… so here is the story despre cum am rămas fără carnet o lună! Aceasta este o altă postare by request, de această dată de la mama, martor şi participant activ la incidentul în cauză!

Eram, evident la volan, şi mergeam spre casă prin intersecţia de la Mărăşti… chiar la ultima cotitură, înainte de a ieşi din sens, de pe partea cealaltă de drum faţă de mine se angajase într-o traversare de mare viteză (probabil -0,00002cm/oră) una bucată bunicuţă. Şi cum abai începuse ea să treacă, repet de pe partea cealaltă, m-am gândit eu că pot să trec până vine ea… deşi încălcam o lege de circulaţie acum devenită sfântă pentru mine, cum că trebuie să laşi pietonul să treacă, deşi e pe partea cealaltă, dacă trecerea nu are refugiu la mijloc!

În aşteptare să treacă bunicuţa mai era şi o maşină de poliţie! Bababiam! Bineînţeles că m-au luat în vizor, poliţiştii s-au strâmbat la mine şi eu am mers liniştită mai departe! Şi se aud sirenele din spate… şi mama constată „Ăştia vin după tine!

Vine_politia__1228166225_1_2008

Sursa

And they did! Deci pentru că I was a really, really, really bad girl… am fost urmărită de maşina poliţiei cu toate semnalele de alarmă puse, am fost oprită şi mutată mai în spate, mai în faţă, opreşte-te o dată and shit pentru că nu aveam unde să opresc de fapt. Ca să fie treaba treabă, poliţistul mi-a ţinut un discurs moralizator de toată frumuseţea, cum că el o să mă sancţioneze la maxim acuma, ca să nu mai faci altă dată, fetiţă rea! Deci, am luat amendă, puncte de penalizare şi am rămas fără permis o lună! Wooohooo!

Dintre alte ale mele minuni driving-uitoare, ar mai trebui să menţionez că am luat amendă de suuuper viteză pentru 63km/oră în localitate şi am fost oprită de un poliţist care credea că merg fără centură pentru că eram îmbrăcată în negru şi nu a văzut! Sunt un şofer deosebit ce pot să spun! Despre alte poveşti idioate la volan într-un episod viitor!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s