Un weekend prelungiiit la domnişoara!

După ce mi-am tras nasul toată săptămâna, undeva între alergie şi răceală… mi-am luat un bine meritat weekend prelungit. În care nu m-au lăsat hapciu-urile, pentru că a trebuit să mă tot sărbătoresc una într-una. Şi nu, nu vă scriu aşa că n-am ce face, ci pentru că au fost chair 3 zile fooooarte frumoase!

A început cu vinerea liberă şi cu cheful meu clasic, ajuns la ediţia a treia 🙂

Am constatat, după cadourile primite, că dacă ai un tricou cu mustăţi, înseamnă că îţi plac mustăţile şi înseamnă că trebuie să mai primeşti chestii cu mustăţi. Am constatat că direcţia principală a fost de tzoale (pentru că nu am zis degeaba că am rămas cu sechele de la Bucureşti, am mai primit mai multe), de accesorii şi de alte minuni related şi de a very fun, fun drinking game! 😀 Am primit şi o surpriză de la Cluj, care nu a mai fost atât de surprinzătoare, pentru că eu întotdeauna mă prind de treabă… nu ştiu de ce se mai miră unii oameni din jurul meu, dar trebuie să fie ceva ultra pus la punct pentru mine! 🙂

Revenirea a fost mai grea… mai ales că a fost „ajutată” de o trezire la 8 dimineaţa, fiindcă mă bătea soarele în mufă! Şi după a doua repriză de somn, am reuşit să mă adun pentru a mai „colecta” nişte cadouri şi pentru a mă întâlni cu fetele mele dragi!

Duminica s-a consumat cu alte prietene dragi la limonadă, plimbări, poze şi mici (exclusiv pentru nişte doamne ca noi) 🙂

Pot să trag concluzia că o zi de vineri liberă e super. Dacă mai torni şi un chef peste ea, o tonă de cadouri, all the people you love the most, ture de ieşit în oraş la taclale de gagici e şi mai bine!

Chiar dacă toamna a cam venit devreme, cu weekendul ăsta plin şi frumos, am simţit şi eu că am încheiat vara frumos!

Thank you, lovely friends! You are the best! :*

Rottenecards_89275794_wz2m5832pj
Sursa

5 gânduri despre „Un weekend prelungiiit la domnişoara!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s