De ce ai face aşa ceva?

Cine nu ştie că eu am o pasiune teribilă pentru social media, nu mă cunoaşte destul de bine. Pasiunea mea teribilă nu înseamnă că stau toată ziua cu nasul în Facebook sau că îmi dau check-in peste tot unde mă duc, ci pur şi simplu că îmi place mie să scormonesc în reţele de socializare şi în puterea lor de a-ţi face vocea auzită.

Întrebarea care îmi vine în cap din ce în ce mai mult şi care, sincer, mă îngrijorează teribil este: DE CE AI FACE AŞA CEVA? Şi bineînţeles că este izvorâtă din poveştile Facebook-iste de pe wallurile altora. Cu riscul de a-mi atrage nişte Unfriend-uieli (no big deal), cineva trebuie să le spun oamenilor ăstora că nu e ok, frate, nu e ok!!!

Las la o parte porcăielile legate de eutanasierea câinilor vagabonzi şi de Roşia Montană, pentru că nu vreau să bat apa în piuă pe blog, deşi am şi eu părerile mele şi nemulţumirile mele legate de aceste două subiecte super-extra-mega-giga bătute şi răzbătute.

Aşadar, să purcedem la creaţia unei noi liste de bullet-uri (which you must have noticed I love) cu titlul DE CE AI FACE AŞA CEVA?:

  • Check-in la Spitalul Judeţean din Timişoara… ok… are you sick or just sick-in-the-brain? Urmat de comentarii panicate dar vai ce ai păţit etc. Eu mă tot întrebam dacă o să-i dea cineva like şi că probabil nu a păţit nimic din moment ce a dat check-in, probabil era doar aşa… nu ştiu cum aşa!
  • Well guess again, dragă! Faptul că eşti sick pe bune nu te poate opri din postarea chestiilor pe Facebook… which is why I was delighted cu o poză cu o mână proprietate personală a persoanei care are şi pagina de Facebook în cauză cu o minune de fluturaş de perfuzie în ea! DE CE?
  • Poze cu copii maltrataţi, bolnavi, arşi/Like dacă îţi iubeşti mama/Un share înseamnă o donaţie şi alte minuni de genul ăsta pe care nici nu mai am de gând să le comentez, ci vreau doar să subliniez: Oameni buni, nu mai distribuiţi prostia şi la alţii!
  • Poze de vacanţă în costum de baie care pică lejer de pe corp, aproape de tot, well mai că nu e, îi zice pornografie mascată – Eu ştiu, Pisi, cât îţi e de greu să-ţi ţi hainele pe tine, mai ales când e vorba de tone de like-uri, dar chiar nu te-ai gândit că fraierul ăla care într-un final o să facă prostia să te ia de nevastă o să mai aibă de ce să se minuneze de cât eşti de fainoşagă în aşternut… deja te-a văzut şi te-a f*t*t virtual tot Facebook-ul! Felicitări! Eşti o mare doamnă… că domnişoară era clar că nu mai eşti!
  • Chestii motivaţionale pentru propria ta persoană preluate de la marii clasici români, cum ar fi Alex Velea, sau citate de tipul: „Mi-e dor de un duşman adevărat. Mă sufocă devotamentul falşilor prieteni.”
  • Poze cu animalul de companie în braţe, plasat STRATEGIC deasupra unor craci goi sau, dacă se poate, chiar între tzâtze! Pe cine crezi că păcăleşti, tu, Pisi, tu, când spui că „Fluffy nu a fost prea cuminte azi!” Ştim noi că ai uitat să te duci la epilat!

Aştept şi alte DE CE AI FACE AŞA CEVA-uri de la voi… Sunt sigură că aveţi multe! 🙂

facebook-friend
Sursa

4 gânduri despre „De ce ai face aşa ceva?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s