Puiuţi drăguţi de adoptat

De data asta articolul meu n-are nimic funny, ironic sau nevrotic… ci doar un apel la voi să mă ajutaţi să-mi dau micuţele spre adopţie. Am două puiuţe mici deosebit de frumoase, care se apropie încet de 6 săptămâni, când ar trebui să le găsesc o altă căsuţă decât cea pe care o au acum!

Grăsuţa

DSCN6905

Grăsuţa e o blondină tare jucăuşă, cu perspective de a se transforma în câine de talie mare. I-ar face bine o căsuţă care să aibă curte şi mult spaţiu pentru joacă. Deja are o pasiune deosebită pentru ros diverse chestii şi ştie şi să mârâie şi să latre, să dea din codiţă şi să pape singurică!

Negruţa

DSCN6902

Negruţa este o puiuţă ceva mai mică, dar care va creşte şi ea de talie medie probabil. Are pete de câine lup şi este tare jucăuşă. Este ceva mai cuminţică, dar ştie şi să se joace sau să se impună prin mârâit, dacă e cazul. Îi mai place tare mult să fie scărpinată pe burtică!

Ambele puiuţe sunt ale căţeluşei mele,  care este un metiş din câini de vânătoare! Vor creşte destul de măricele şi vor avea talii atletice, vor fi pline de chef de joacă şi nebune după alergat… ca şi mămica lor!

Vă rog să daţi un share, poate cineva va dori să adopte un sufleţel pufos în Timişoara! Mulţumesc!

Pentru mai multe detalii, puteţi să-mi scrieţi la: peti.roxana@yahoo.com.

4 gânduri despre „Puiuţi drăguţi de adoptat

  1. as adopta cu cea mai mare placere… iubesc cainii, in general animalele dar din pacate deja am si stau la apartament. Te rog sa le gasesti o familie care sa si iubeasca animalele nu doar sa le ia de dragul de a le lua… o zii buna si succes!

    Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s