Copiii din ziua de azi

Mă şi eu am fost copil cândva şi ştiu că am fost rea… şi eu mă băteam cu frate-miu, ştiam să fac pe alţi să plângă şi ştiu că puteam să scot nişte răutăţi pe gură, din alea de spălat apoi cu săpunul (dacă trăiam pe vremea lui Pazvante şi dacă aflau ai mei!)… DAAAR, copiii din ziua de azi sunt (şi nu ştiu cum să o spun să nu fiu rea la adresa părinţilor care lucrează prea mult, pe bani puţini şi mut stres), dar sunt cei mai răi şi mai prost crescuţi copii I have ever seen!

Deci, la mall într-una din zile, păpam şi eu ceva la curtea minunată cu păpică. La masa de lângă vin două mame cu două fetiţe, la vreo 5-6 ani, una mai mare şi una mai mică. Li se spune să stea cuminţi jos şi să nu se clintească sub nicio formă, că mommies have to bring the food now!

Pleacă mamele. Fetiţa mai mare, mai rebelă prin consecinţa faptului că e mare, se ridică de la masă şi fuge aiurea prin sală. Cea mică se uită la ea şi râde admirativ… aww you little rebel!

Cea mare vine înapoi şi se pune lângă asta mică, care se uita pe o revistă din aia cu magazinele din mall. Îi ia revista, îi spune că e o porcărie şi o face franjuri… Aia mică rămâne tapet! Îi dau lacrimile! Şi aia mare începe: de ce plângi? nu fi proastă! nu plânge, că e doar o porcărie de revistă! Aia îi dă şi plânge şi printre sughiţuri îi spune celebrul Te spun la mama! Aia mare se uită la ea cu convingere, se apropie de faţa ei şi îi zice pe cel mai evil bitch ton verbal pe care l-am auzit până acum de la un copil mic: Nu poţi să mă spui, pentru că sunt mai mare decât tine! Eu sunt mai mare decât tine şi tu nu ştii nimic! Eşti mică! Nu o să te asculte nimeni! Eu sunt mai mare şi pot să fac ce vreau eu! Pot să fac ce vreau eu cu tine! OMFG! OMFG! OMFG!

Normal că cea mică plângea de trosnea! Şi cea mare îi dă ultima lovitură: Aşa, plângi ca o proastă mică! Şi acuma cântă-mi cântecul ăla cu… N-am înţeles exact ce cântec era, cert e că cea mică a început să cânte şi să plângă în acelaşi timp.

Când cea mare a văzut că se întorceau mămicile, a zis: Vai, dar de ce plângi? Eu credeam că suntem prietene, dar tu eşti rea! Şi a început şi ea să plângă şi să se victimizeze, pentru că altfel sigur şi-o lua de la mămici!

Ce e frate cu copiii ăştia? Mean girls se reinventează de la grădiniţă acum? WTF!

mean-little-girls09bSursa

2 gânduri despre „Copiii din ziua de azi

    1. Şi mie mi-a părut rău! N-am idee de unde i-a venit, dar ideea e că generaţiile noi aşa par a fi şi asta nu e ok… cât o să încercăm noi să-i creştem altfel, dacă trăiesc într-o societate „fără prinţipuri” aia e!

      Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s