La 20 de ani şi…

La 20 de ani şi sunt multe lucruri pe care le ştim deja, dar sunt şi mai mult pe care ar trebui să le ştim şi nu le ştim sau ne facem că nu le ştim. Cum pofta vine mâncând şi inspiraţia vine citind, am descoperit un articol interesant/amuzant/trist despre 100 de lucruri pe care ar trebuie să le conştientizeze cei care au 20 de ani şi! Citiţi şi voi, indiferent ce vârstă aţi avea, dar dacă aveţi 20 de ani şi atunci o să vă amuzaţi de toate! 🙂 Eu asta am făcut! La unele aş mai adăuga sau aş mai scoate nişte chestii totuşi!

 • You need a minimum of an hour to get ready before work or class. Eu cred că asta nu e adevărat sau cel puţin nu pentru toată lumea… minim o oră??? WTF!
 • Don’t hit the snooze button. If you gotta get up, then get up. Asta da… mai puţin atunci când nu dai snooze, ci opreşti alarma, dar adormi la loc. 😦

Unele mentiuni din cele 100 sunt destul de DOH! sau sunt destul de evidente pentru toate generaţiile, nu numai pentru a noastră! Mai ales cele legate de sănătate, de sport, de mâncare şi de relaţii! Adică, să-mi zică cineva mie că numai noi, cei de 20 şi ceva de ani, mâncăm porcării, nu facem mişcare şi facem tot felul de prostii! 🙂 Apoi, la o chestie din asta „Unprotected sex is a regret waiting to happen.” cred că e valabil sfatul pentru toată lumea sau ar putea fi trecut între cele pe care trebuie să le înţeleagă cei care au 10 ani şi! 😦

Cu ce nu sunt de acord, if yoou ask me, sunt următoarele:

 • Don’t date unless you think you may fall in love with them. – Really now? Păi dacă nu te duci la întâlniri cum afli dacă you may fall in love??
 • Facebook is boring and a waste of time. It is. Really. – Dacă laşi social media să fie asta pentru tine, poate să fie şi asta, dacă nu, nu!
 • Nothing good happens after 3 a.m. – There are sooooo many good things, some people cannot handle them!
 • Don’t spend money on things you don’t need because you won’t have money for the things that you do need. – Toată lumea face chestia asta, so just get over it! 🙂
 • If you want to know if the relationship will work out, then let him see you without your makeup. – Acesta este secretul relaţiilor adevărate, fraţilor! 🙂
 • Guys: she may say it’s an exit only, but that’s only because she’s never given it a try. #Shocker – Well, that will help a lot of morons!

The bottom line is, zice eu, că sunt o mulţime de lucruri în viaţă pe care trebuie să le apreciem şi o mulţime pe care e bine să le ştim din timp. Cum eu sunt fix la mijlocul mijlocului în segmentul de 20 şi ceva de ani, mă bucur să constat că de aici lucrurile se văd mai bine, din multe puncte de vedere… Anyway de reţinut, de băgat la cap şi musai musai de luat în bagajul din tărtăcuţă la 20 şi de ani sunt următoarele:

 • Televizorul a prostit poporul… mai ales emisiunile de gen reality TV. Stop watching those!
 • Nimic nu e pe gratis./ Toată lumea vrea ceva de la tine./ Toţi vrem ceva ce nu putem avea./ Toate celelalte clişee „spirituale” valabile pentru toată lumea!
 • Dragostea pe bune, prietenii şi familia sunt lucrurile de care să ţii cu dinţii… asta dacă şi ceilalţi vor acelaşi lucru, dacă nu, nu!
 • Întotdeauna o să ai probleme cu banii, dacă îi cheltui aiurea! Logic? Da! Facem economii? Not so much! 🙂
 • Ce ai în cap şi cum te poţi folosi de cunoştinţele de acolo – THIS IS THE SHIT PEOPLE! 🙂
 • Mersul la medic este sfânt! Într-o lume în care toată lumea se îmbolnăveşte, dacă nu ai grijă de tine la timp, s-ar putea să fie prea târziu chiar şi pentru cele mai sincere păreri de rău, dar mai pentru altceva… 😦
 • Your cellphone is ruining your life. – Asta e pur şi simplu the bomb!
 • Majoritatea oamenilor care se simt deprimaţi, frustraţi sau stresaţi, se simt aşa numai pentru că şi-au indus ei singuri starea asta minune de spirit şi numai ei se pot şi scoate din ea, dar în schimb ei aşteaptă să se întâmple o minune… Trist!
 • You are alone in this life. Accept that and appreciate the moments when you don’t feel so alone. Hmmm… Cam aşa ceva…

Concluzia vine din ultimele puncte şi de aici îţi iei elanul să ai 20 şi ceva de ani şi să te duci să faci ce vrei tu în lumea asta! Dacă nu lucrezi la propria ta persoană, fie că mergi la şcoală sau la job, fie că îţi construieşti personalitatea, atunci trăieşti degeaba! Dacă munceşti (în orice fel), primeşti ceea ce meriţi! Aşa că la muncă , dragilor, la muncă pentru persoana ta!

Ultima nu merită niciun comentariu, decât să fie citată over and over again:

100. No matter what happens, never give up. Ever.

20-something
Sursa

2 gânduri despre „La 20 de ani şi…

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s