Ce faci când pici în butoi…

1374942_378803425556297_2114092064_n

… eu una n-am picat… deşi toată lumea se aştepta să pic, mai ales după the very famous break up (i.e. a mea) and stuff… dar n-a fost să fie… spre dezamăgirea unora după câte am observat.

Departe de mine ideea de a scrie texte motivaţionale şi alte minuni de genul ăsta, dar când se întâmplă tot felul de chestii ciudate în jurul tău şi tu te ţii pe picioare, eu aş zice că e o treabă de admirat, nu de pus întrebări! Aş vrea să nu mai fiu întrebată de ce sunt aşa ok (yes that happened)…

Deşi postarea se intitulează ce faci când pici în butoi… în cazul meu a fost mai degrabă un experiment de plimbare pe marginea butoiului cu melancolie / depresie / tristeţe / draci / ce o mai fi… deci, am reuşit să evit cu succes picajul, ba mai mult, cred că am levitat deasupra butoiului de ciudă.

Şi în timp ce eu îmi clădeam frumos toată treaba, everyone else was falling! Ciudată chestie, nu?

Şi picatul meu în butoi nu numai că nu a mai avut loc, pentru că nu l-am lăsat eu, dar a fost suplimentat cu nişte abureli care să-i ţină şi pe alţii departe de gaura neagră a butoiului. Mai ţineţi minte că am zis că mi-am ratat cariera? Well, se pare că daily life tot îmi aduce aminte de ce şi cum şi de unde trebuia să mă fac „pisicolog” 🙂

Anyway, nu o să vă dau detalii picante din viaţa nimănui staţi liniştiţi, voiam doar să mă laud! 🙂 Am reţeta de succes împotriva picatului în butoi şi am non-stop open hours ca să împărtăşesc minunea cu oricine care are o problemă cât de mică:

199321267_640

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s