Anti-soluţii anti-shopping

Am dat zilele astea peste un articol despre soluţii anti-shopping compulsiv şi inspirată de acolo şi de faptul că mi-am cumpărat o grămadă de chestii şi de faptul că mai am câteva suflete feminine rătăcite prin magazine fie reale, fie virtuale 🙂 m-am hotărât să analizez o ţâră situaţia. Am lecturat frumos soluţiile anti-shopping şi trebuie să spun că am şi eu nişte anti-ceva de replicat! 🙂

Unul din sfaturile date în articol era să organizezi un clothes swap party – adică să scoţi toate boarfele din dulap pe care nu le mai vrei şi nu le mai porţi, prietenele tale să facă aceeaşi chestie şi apoi, la una din voi acasă să faceţi schimburi de haine pe moca! Hai să-ţi spun eu cum stă treaba acuma: ALO, SUNTEM FEMEI! Nu vrem să luăm haine una de la alta aşa! Există nişte condiţii speciale în care luăm haine una de la alta, dar în niciun caz nu facem schimb de haine ca să nu ne mai cumpărăm altele noi! DOH!

Anti-soluţii anti-shopping

Altă sugestie supra inteligentă era ca înainte să mergi la mall să alegi o pereche de pantaloni sau o fustă sau pe toate şi să faci pentru fiecare o listă de alte haine cu care s-ar potrivi! Departe de mine gândul că vreo femeie va încerca să se trateze de shopping compulsiv încercând metoda asta de-a dreptul tembelă! Cine dracu are timp să facă aşa ceva? Şi mai ales de ce ar face aşa ceva? Spuneţi, fetelor, nu-i aşa că de abia aşteptaţi să vă aruncaţi pe geam două zile din viaţă ca să faceţi o listă de haine cu care puteţi purta fiecare pereche de pantaloni şi fiecare fustă?

Poate pentru una dintre sugestiile din articol n-am eu atâţia bani… dar acolo mai spunea să scoţi din dulap haine pe care nu le-ai purtat în ultimele şase luni şi să vezi câte din ele mai au eticheta pe ele… poate n-am eu atâţia bani şi nici atâtea haine (mai mult ca sigur că trebuie să mai cumpăr câte ceva)… sau o fi din cauză că eu tot timpul le tai etichtele când ajung acasă, înainte să le aşez frumos în dulap. Hmm…

Ultima perlă de inteligenţă este să aştepţi reducerile ca să nu-ţi cheltui toţi banii şi să rişti să rămâi cu buzunarele la zero două săptămâni până la salariu… fapt ce m-a determinat să trag concluzia că acel articol nu a fost scris de o femeie, ci doar semnat cu un nume feminin, pentru că orice femeie a făcut chestia asta MĂCAR o dată în viaţă!

Cine mai are vreo soluţie din asta inteligentă să zică… se desfiinţează imediat! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s