Nobody cares!

Ca un bun utilizator de Social Media ce sunt, am şi eu chestiile mele pe care le share-uiesc cu the world, dar sunt unele chestii pe care ştiu că e mai bine să le ţin pentru mine, motiv pentru care şi alţii ar trebui să le ţină pentru ei… sau cel puţin aşa cred eu… dar sunt absurdă, adică de ce să nu văd la tine pe Facebook că:

nobody-cares_257413-700x

  • Relaxare totală. Just like that, fără nimic altceva. Urmează tonele de like-uri şi comentarii: unde? cu cine? vin şi eu! aaaaaaa
  • Poză cu omleta de dimineaţă. – Înţeleg pozele pe care le fac oamenii la mâncarea spectaculoasă din cine ştie ce restaurant de fitze, dar omleta făcută de tine e a big pile of yucky yellow şi atât! Şi contrar opiniei pe care ţi-ai exprimat-o în statusul pozei, NU, NU ar trebui să mergi la Master Chef!
  • „The accidental boob” picture – ştiţi pozele ale de pe haicinci cu gagicuţe minore, care stăteau cu mâinile strânse la piept ca să pară că au tzâtze? No, poi, take a look at FB şi o să vedeţi varianta modernizată, în care fata chiar era ok şi nu făcea nimic dubios, numai că hopa, absolut accidental şi întâmplător, i se văd tzâtzele!

Nobody+cares+it+s+Call+of+Duty+_62ccd7021f5e1a0b0f063fb20b2c2f50

  • Traumatisme personale, poze inspiraţionale şi alte mesaje triplu-codificate pe care ţi-a fost prea jenă să le spui în faţă cuiva, dar le postezi la tine pe wall în speranţa că persoana respectivă se va prinde de dumă! Nobody fucking cares! Rezolvă-ţi frustrările in fucking private!
  • Dulcegării sau sexual innuendo nu sunt una şi aceeaşi, dar dacă vrei o seară romantică şi masaj la tălpi sau dacă vrei să te desfigureze sexual masculul feroce de acasă, poţi să-i spui asta pe chat, nu pe wall… I really do NOT need the mental picture!
  • Unde te doare, unde te mănâncă, unde vrei să te scarpine cineva! How about a chair in your face, would that help?

Hai că nu mai pot, plus că s-ar putea să pun nişte chestii foarte offensive 😀 Aştept alte Nobody cares chestii de la voi! 😀

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s