Întoarcerea la liceu şi avântul în maturitate

După cum am tot povestit, weekend-urile mele sunt destul de sufocate de tot felul de evenimente. De data aceasta s-a lăsat cu extrem de multe ieşiri, but my insane partying ways are not the subject here! 🙂

Vineri, pe nepusă masă, am aflat de un concert Fely şi cum nu o mai văzusem de ceva vreme, we had to go! Locaţia aleasă nu tocmai fericită (No Name/ Entourage)… na bine, hai, e Fely, mergem! Ajungem, intrăm, căscăm gura! Dragilor, eram la after party-ul unui bal, la care mai erau maaaaxim 50 de minori! Dar minori din ăia!

Descrierea minorilor din ziua de azi:

  • Fete – Motto: Ce ai mai bun trebuie să se vadă! Adică dacă ţi-au crescut ţâţele, afară cu ele! Dacă ai fundul bombat, make it visible! Dacă ai cracii lungi, nu-i acoperi deloc! Pe scurt, ochii mei ar trebui să se ducă la închisoare, pentru că INVOLUNTAR au văzut nişte părţi minore pe care nu ar trebui să le vadă, nici ochii mei, nici altceva! Copile strânse în rochii mini, mulate cu tocuri inimaginabile (aici vă puteţi imagina cum coborau scările!), ultra-machiate şi evident pline de aere şi de fum… de ţigară!
  • Băieţi – Motto: Banu’ lu’ tata trebuie să se vadă! Băieţii purtau costume probabil mai scumpe decât alea pe care le poartă băieţii de vârsta mea, care muncesc pentru un costum, toţi purtau ceasuri de fiţă şi evident aveau telefoane care se plătesc din salariul unui fraier pe un an!

P.S. Copiii ăştia nu ştiu să danseze, să se distreze! Sunt toţi atât de falşi şi de înfumuraţi că nu se pot mişca! Sunt traşi în tzoale de fitză scumpe şi strâmte CA CArnea tocată în maţul de porc! Şi evident că erau toţi plictisiţi şi se uitau pe Facebook de pe telefon.

funny-teenage-girls-OCD
Sursa

În afară de amuzamenul copios pe care l-am tras pentru că ne-am dus la un bal de liceu, a fost ok că am văzut-o şi ascultat-o pe Fely… dar în rest am rămas total trăznită de copiii ăştia! Ştiu că nici noi nu eram pe treaba noastră în liceu şi că încercam să părem mai mari and shit, dar nici chiar aşa! Generaţiile astea noi nu se duc de râpă… se duc pe p**ă! De data asta trebuie să mă scuz de expresie, dar chiar mai de-a dreptul de atât nu e!

Te uiţi la un puştan sau la o puştioaică de liceu şi vezi cum li se învârte în jurul capului un nor format din beşini colorate, fum de ţigară şi aburi de alcool. Din loc în loc mai apar şi următoarele cuvinte: banii lu’ babaci, jmekerieeee, aifon, aiped, ai, ai, ai, tzoale dă la mol, futaiuri, gagiciuri etc.

Nu se mai poate! Şi ăştia sunt acum… copiii generaţiei noastre… nu vreau să mă gândesc!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s