O lecţie pentru ziua de joi

Pentru că am înţeles că sunt obsedată de zilele săptămânii şi ieri am scris, evident, despre ziua de miercuri, azi am chef să ţin din nou teorii şi, absolut fără nicio legătură, am zis să fie lecţia zilei de joi! Sau poate e din cauză că mâine e vineri, hm? 🙂

Anyway, tot ziceam în superba zi de miercuri despre faptul că se face noapte peste noi şi nici nu s-a încheiat programul de lucru şi ce facem noi? Ieşim cu ochii pungă de la birou, de la benoclat la calculator în lumină de bec, cu care nu ne-am obişnuit încă, pentru că în fiecare an ne surprinde, se pare, faptul că se face atât de repede întuneric afară… şi atunci ce ne rămâne de făcut? Mergem acasă la nani?

grumpy-cat-8141_preview_zps9177ab07
Sursa

Eu zic să-l ascultăm pe Grumpy şi să nu mergem acasă! Cu toate că bugetul meu ar putea suferi o lovitură straşnică dacă nu mă duc acasă în nicio zi a săptămânii 🙂 vă recomand tratamentul ăsta de început de iarnă! Nu de alta, dar ne aşteaptă o perioadă destul de lungă din treaba asta şi believe me you do not want to get used to being old! Avem totuşi o vârstă, deci cred că mai rezistăm să nu ne culcăm o dată cu găinile şi dacă n-avem încotro şi trebuie să mergem acasă 🙂 ne putem cultiva cu o carte, cu un film bun, cu ceva nou de gătit şi aşa mai departe.

Deci: stop pretending you are old people, e doar aproximativ iarnă, this happens every year, so just get the fuck over it already!

Şi aşa de încheiere 🙂

Funny-tomorrow-is-Thursday
Sursa

2 gânduri despre „O lecţie pentru ziua de joi

    1. Nu pot să dau nume 😛 Dar ai fi surprinsă de câtă lume ştiu care a făcut chestia asta, mai ales în prima săptămână după ce s-a dat ora, toţi erau aşa de bulversaţi de zici că era prima dată în viaţă când se întâmpla aşa ceva!

      Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s