Încurajarea de vineri

Dacă tot am ţinut evidenţa zilelor săptămânii, n-am putut să nu scriu ceva drăguţ pentru ziua de vineri, care este, pentru mulţi, the best day of the week. Din mai multe discuţii mai mult sau mai puţin tembele, weekend-ul ăsta are ceva interesant pentru diverse persoane din jurul meu, aşa că postarea asta s-a concretizat într-un fel de încurajare.

Deci, ziua asta trebuie să fie aia în care we start getting our hopes up for the weekend. Sper că nici eu şi nici voi nu vom fi dezamăgiţi. Eu una am mult de lucru în acest weekend şi deja an overbooked schedule, aşa că nu pot să spun decât că am nevoie de încurajări azi.

friday_016Sursa

Şi ca să citez horoscopul de dimineaţă, care tot timpul îmi promite că o să primesc bani de undeva 🙂 „Astăzi (sau în zilele care urmează după cum doreşte fiecare) vei ieşi la o şuetă cu prietenii, vei primi bani de la toată lumea şi o mărire de salariu, din care vei face o investiţie importantă. De asemenea, sunt şanse să-ţi întâlneşti jumătatea şi să te căsătoreşti. Ah şi să nu uităm că îţi vei rezerva vacanţa visurilor tale, pe banii primiţi de la alţii evident!”

Deci, luaţi ce vă trebuie din urarea mea pentru acest weekend sau chiar toată urarea cum vreţi voi eu nu mă supăr! Dar nu uitaţi de doza de realism, care vă şopteşte candid în ureche că nu poţi fi şi cu… şi cu…!

P.S. Cine nu ştie ce e şi cu… şi cu… mă poate întreba în privat şi eu o să răspund, dar am ales să mai domolesc din obscenităţi, că mă mai citesc şi minori… şi mama! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s