Black Friday şi prostia omenească

Black Friday înseamnă mai degrabă că produsele au preţuri scăzute (după ce au fost super-umflate cu pompa cu o lună înainte ca să fie loc de scăderi super) sau că primeşti TVA-ul înapoi… de asemenea înseamnă că românul scade şi el în valoare… intelectuală.

Printre chestiile haioase pe care le-am semnalat, pe lângă faptul că adoptăm orice chestie din străinătate şi apoi o torturăm idioţeşte până iasă un căcat, s-au numărat tot felul de elemente Black Friday related în acest weekend.

În primul rând, Black Friday înseamnă generic ultima zi de vineri a lunii noiembrie în care au loc reduceri masive… la noi însă înseamnă o turbare care începe în penultima vineri a lunii, durează două săptămâni, două weekend-uri, x zile, naiba mai ştie ce şi cum… ghiveci, pentru că unii e mai şmecheri şi au produse prea multe de vândut şi ştiu că prostia e mare.

În materie de Timişoara mall, Black Friday egalează Crăciunul, Anul Nou şi Paştele, sărbători pentru care oamenii se simt motivaţi să cumpere în neştire tot ce le trebuie şi mai ales ce nu le trebuie în cantităţi industriale.

Am studiat câteva site-uri, nu vă spun care, din curiozitate personală… ca să văd cu ochii mei preţurile umflate cu o lună înainte şi readuse la normal de aşa-zisul Black Friday cu titlul de super-reducere.

Pentru că până la urmă all you have to do is say the magic words and people will go crazy: reducere, discount, x%, sale, ofertă! Black Friday e în progresie… ce fain ar fi să fie vineri vreo săptămână întreagă! 🙂

P.S. Puteam să fiu mai rea în articolul ăsta, dar am zis să nu exagerez că e luni! 🙂

funny-people-shopping-Black-friday

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s