Epic… failuri şi alte celea

Deci un loc care are aşa un nume nu putea să nu fie epic… şi după cum ştiţi că-mi place să vă povestesc despre weekend-urile mele… here I go again!

În afară de faptul că am nimerit în locul cu cele mai mare număr de silicoane şi buze botoxate pe metru pătrat vineri seara, am fost martoră şi la cea mai epică căzătură pitzi style ever.

Dacă vă aşteptaţi la mega toace şi la o pitzi super alcoolizată, trebuie să ştiţi că nu aşa a fost… deşi, evident, ar fi fost mult mai amuzant, dar cred că alea deja au antrenament şi nimic nu le poate împiedica atunci când sunt pe tocuri.

Deci, tipa în cauză nu avea tocuri foarte mari în picioare, dar era în rochiţă, şi venea tacticoasă de la baie, când dintr-o dată s-a împrăştiat complet pe jos… dintr-o dată, repet! Nu ştiu cum şi de ce a căzut, dar a făcut o chestie sucită cu picioarele şi gata. Ce e de admirat e că, aşa cum a ajuns pe jos, aşa s-a şi ridicat… într-o fracţiune de secundă era sus şi mergea normal fără să se uite înapoi.

Cred că e o lecţie de viaţă aici… atunci când te împrăştii ca o curcă beată în văzul lumii, trebuie să te ridici imediat şi să te prefaci că nu s-a întâmplat absolut, dar absolut nimic în speranţa că nu te-a văzut nimeni… noi oricum am văzut şi ne-am spart de râs, dar a fost de admirat ridicarea fulger făcută! 🙂

Aside from that, a fost de remarcat că gagicile din oraşul ăsta pot arăta ca nişte veritabile PISIci… cu totul artificial (fals) din cap până în picioare, pentru că looking like a human being is too mainstream! Mai bine bagi silicoane, botox, extensii şi cincizeci de alt chestii fake, care îţi lipsesc, pentru că, desigur, ce bărbat ar putea rezista unui calup de plastic bine modelat, care arată complet diferit dimineaţa??

Blonde-fail-funny-fail-photo-picture-girl-photoshop-facebook-fb-newsfeed

Un gând despre „Epic… failuri şi alte celea

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s