Cele mai ciudate chestii…

Pentru că ieri, când am povestit de epic failing while falling şi pentru că mi s-a atras atenţia din mai multe părţi că n-am fost destul de rea 😛 aseară am concluzionat că aş putea să mai dau ceva din weekend-urile mele, doar aşa pentru amuzamentul vostru şi pentru răutatea mea. Fără nume, fără locaţii! 🙂

  • Am fost întrebată de un băiat care dintre prietenele mele (cu care eram în oraş) e cea mai frumoasă… şi am indicat şi eu spre una dintre ele… la care am primit replica Măăă, tu eşti bandită rău! De ce am fost bandită nu ştiu, ce voiam să fur de la el??? Pe ea, pe alta, pe mine? Nu ştiu cum a ajuns la concluzia asta, dar atenţie că se pare că sunt bandită fără să ştiu!
  • Acelaşi loc, aceleaşi fete! Vine un nene (că tip nu era, pe considerente de vârstă) şi îmi spune: Se vede aşa că tu ai grijă de fetele astea, că tu le scoţi în oraş la distracţii… ce să mai, eşti mama lor! Ok, să zicem că am faţă de matroană mai nou (nu o să mai stau niciodată lângă bar să-mi trag sufletul de la dans şi să mă uit la prietenele mele cum dansează EVER!)… Eu, continuă el, vreau să o iau pe fata asta de nevastă (arată spre una dintre ele)Păi bun nene şi te ţin eu, du-te vorbeşte cu ea (uitasem că eu sunt matroana) şi-mi spune: O iau de nevastă, îi fac casă, îi iau maşină, ce vrea ea! Deci, pe lângă faptul că pot să mărit fetele, pot să le şi „năşesc” pe banii soţilor lor! 🙂
  • Am fost întrebată de un barman de ce una dintre fetele cu care eram în oraş nu bea alcool… i-am răspuns inconcludent pentru că nu o cunoşteam pe fată atât de bine… şi a urmat întrebarea lui: Păi şi atunci cum face sex? Asta m-a lăsat paf… dar mă întreb eu: când a devenit alcoolul ăsta un afrodiziac/viagra pentru femei sau ce o fi devenit de apparently nu se poate fără el în pat… sau, mă rog, fiind el barman nu putea să facă sex cu o fată decât după ce îi dădea de băut şi credea că aşa e normal… sau numai în stare de ebrietate e el în stare de sex… multe întrebări aici!

Doar astea mi le amintesc pe moment, dar mai am câteva care îmi scapă… revin cu ele pe parcurs 😀

Concluzia mea e că oraşul e plin de pisoiaşi şi de motănoi care trăiesc în ceva imaginary world în care pot face sex numai cu alcool la bord şi fetele se „achiziţionează” de la cea mai înaltă dintre ele… oricum, impresiile sunt primordiale… şi totul se învârte în jurul alcoolului şi al sexului… că doar n-ai ieşit în oraş să dansezi, cum să faci aşa ceva???

after+reading+that+the+word+quot+black+quot+looks+weird+now+_a40c418e535915a172cb132c8b7acff4

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s