Dacă ai fost cuminte…

… atunci mâine dimineaţă vei găsi ceva în ghetuţe! Aşa era treaba când eram mici… acum se consumă cu nişte beţe pe care le primeşti şi dacă meriţi bătaie şi dacă meriţi pupici, nişte beţe care de la an la an se fac tot mai urâte şi mai bizare, deşi mai apar şi unele interesante, dar sunt foarte greu de găsit.

… atunci e cazul ca, de acum înainte să o iei razna complet! Pentru că e momentul să te agiţi după unde, cum, când şi cu cine vei petrece sărbătorile de Crăciun şi de Revelion! E cazul să o iei razna la cumpărături de cadouri şi de baxuri de suc, bere, apă, vin sau ce altceva îţi mai place să bei, dar să nu uităm nici de mâncare şi de decoraţiuni de pom!

… atunci e cazul să dai drumul la nesimţire ca în fiecare an, pentru că naşterea lui Iisus nu te poate face mai bun şi mai smerit, ci te transformă într-un maniac scăpat ca bestia din lanţ în mall. Nu uita să loveşti oamenii cu coşul în Auchan ca să ajungi tu la produsul X primul (nu că n-ar fi plin raftul), să te bagi în faţă la coadă la peco, că poate dispare tot carburantul până ajungi tu şi să te înghesui la căsuţele de la super târgul din centru de la care n-ai ce să-ţi cumperi, dar un cârnaţ şi o căciulă cu blană oribil de scumpă sunt must-uri anuale!

Cuminţi sau nu, să vă aducă Moş Nicolae puţin din ce vă doriţi… nu de alta dar dacă aduce tot, Moş Crăciun ce treabă mai are?

mos-nicolae

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s