Frustrări de decembrie

Dacă ieri spuneam de nerăbdarea declanşată de mirosul de vacanţă, azi dau înainte pe aceeaşi idee… doar că de data asta cad în extrema negativă… adică nu eu, oamenii de pe ici şi pe colo. Get to the point already? Ok!

Parfumul minunat de vacanţă de iarnă vine la pachet cu nişte mici sau mari frustrări, că doar nu o să te lase tărtăcuţa să te bucuri de apropierea sărbătorilor şi a zilelor libere just like that! You need some stress in your life!

Deci, înainte să ne putem bucura cu adevărat de magia sărbătorilor de iarnă (fie că sărbătoriţi naşterea biblică, fie că idilizaţi camionul de la Coca Cola, Moşul îmbrăcat în roşu şi urşii polari care beau suc), trebuie să trecem prin diverse stări de frustrare cauzate de următoarele:

  • Unde petreci sărbătorile? Oricum, orice ai face, eşti naşpa, pentru că nu le faci cu cutare sau cutare, care nu pot veni cu tine la bunica, pleacă undeva, tu pleci undeva etc. Să nu mai zic de Revelion, că oricum eşti fraier dacă nu te-ai decis până acum! Dacă stai în oraş, mai bine veneai cu noi la munte. Dacă pleci din oraş, mai bine stăteai cu noi la chef în oraş etc.
  • Ce cadouri cumperi? Oricum ai multe de cumpărat, pentru că de la ziua Z în care ai fost blagoslovit cu un salariu (chiar dacă îţi ajunge numai de hârtie de budă) eşti naşpa dacă nu cumperi cadouri cu grămada… şi shoppingul are farmecul lui, eu ştiu cel mai bine, dar de ce să-ţi iei ţie ceva, când te poţi bate pentru un cadou super mişto pentru cineva drag, de la care tu să primeşti un breloc… era o dumă de stand up comedy pe tema asta, dar n-am mai găsit-o! 🙂
  • Cu ce te îmbraci de sărbători? Păi? Cum păi? Păi îţi trebuie ţinută, ce naiba! De Crăciun eşti ştoarfă în rochie roşie (because if that is not Christmas spirit, I don’t know what is), de Revelion doar chiloţii sunt roşii (să se vadă în poze prin rochia neagră cu paiete, cu sclipici, rochie din sclipici şi paiete cu 500 lei dacă se poate minim) sau ceva de genul… oricum n-ai voie să te îmbraci cu niciuna dintre hainele pe care le-ai cumpărat în restul anului, pentru că nu! De aia! Cum? De ce mai întrebi?
  • Cum lucrezi? Dacă lucrezi în zilele de „sărbătoare”, gen 24, 25 sau 31 eşti un fraier! Cum, mă, nu ţi-au dat ăia liber? Dacă nu lucrezi două săptămâni, eşti de-a dreptul nesimţit! Şi oricum trebuie să te stresezi că ceilalţi lucrează sau nu faţă de tine şi nu poţi să te întâlneşti cu lumea să faceţi shopping de ţinute sau de cadouri sau de… ah, la naiba!

Grumpy+Cat+Xmas_39296e_4241588

2 gânduri despre „Frustrări de decembrie

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s