Ce vrei cado?

Cado, da, nu cadou, ca italianul ăla de la teleshopping… deci ai cado un…? Ce? Voi ce vă doriţi cel mai şi cel mai mult să primiţi cadou de Crăciun?

Pe  mine tot timpul sărbătoarea asta mă blochează tehnic din punctul de vedere al dorinţelor. Adică ştiu să prind din timp ce vor alţii (pentru că sunt as la cadouri pentru prieteni and everybody knows that), mai am unele dificultăţi la unele cadouri pentru persoane care nu îmi sunt atât de apropiate şi pe care nu le-am auzit zicând că vor cutare lucru ca să pot înregistra toată treaba. Nu mai am! Nailed it! I found the perfect gift and to think I almost doubted my excellent gift buying skills…

Oricum, lately, am fost înconjurată de oameni care îmi zic ce vor de Crăciun (fie că vor de la mine, fie că nu)! Anyway, am mai suferit diverse aversiuni de a-mi lua cadouri pentru mine, la care am renunţat repede că dădeam faliment într-un aşa ritm şi oricum nu erau chestii de care aveam nevoie musai musai musai. Am adăugat la lista de cadouri de luat şi unul de suflet, pe care vă îndemn să-l faceţi şi voi prin Asociaţia LookInside (care transmite scrisorelele copiilor defavorizaţi din judeţul Timiş, către diverşi „moşi” binevoitori care doresc să cumpere un cadou şi să-l trimită) şi mai am de luat o grămadă de minuni simpatice!

Anyway, mă mai întreabă lumea şi pe mine din când în când ce vreau eu de Crăciun şi atunci intru în blocaj tehnic. Ăăă, nimic? Ceva! Nu ştiu! Normal că şi eu am nevoie de tot felul de chestii, ca tot omul, dar m-am obişnuit să-mi iau singură tot ce-mi trebuie, aşa că dacă cineva vrea să-mi facă un cadou prefer să fie ceva ce i-a determinat să se gândească la mine, nu ceva ce le-am spus eu să-mi ia… I might as well go with them shopping în cazul ăsta şi se duce tot farmecul!

Hai, să primiţi ce vă doriţi în concluzie! 🙂

Presents

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s