De ce te enervezi?

Vi s-a întâmplat vreodată să vă enervaţi… şi brusc în timpul enervării să vă opriţi şi cu o minte foarte clară să vă întrebaţi de ce mama dracului v-aţi enervat?

Dacă te enervezi pe tine e una, vei găsi răspunsul foarte uşor… este probabil din cauză că eşti prost şi dai rateuri.

Când te enervezi pe alţii, te enervezi din cauză că sunt ei proşti şi de fapt atunci nu ar trebui să te enervezi, conform multor zicale româneşti şi străine… că oricum te coboară prostul la nivelul lui şi te bate de nu te vezi! Da, deci eu m-am enervat ieri şi am avut un moment de luciditate în care mi-am dat seama că interacţionez cu nişte oameni care nu gândesc, dar care se aşteaptă chiar să gândesc eu în locul lor şi să fac ceva în locul lor… pentru că sunt pur şi simplu inapţi din toate punctele de vedere.

Momentul de luciditate s-a prelungit şi mi-au trecut nervii, m-am uitat la brăduţ, am scris pe blog, m-am liniştit! Oamenii sunt proşti and that is it! Nu s-au deşteptat până la vârsta pe care o au? Slabe şanse să se mai îndrepte/ deştepte sau altceva!

Rottenecards_20331763_9g8gdj6m5y

2 gânduri despre „De ce te enervezi?

  1. Da, mi se întâmplă și mie asta! E păcat că unii oameni nu-și doresc să gândească măcar o secundă înainte de a spune sau a face ceva și ajung să-i rănească/enerveze pe ceilalți. Mai apoi, scuzele (în cazul în care există intenția de a le oferi) sunt cam de prisos…

    Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s