Activităţi de sezon şi gândurile mele

Activităţile de sezon pentru oamenii din Timişoara se rezumă cu spor şi dragoste la shopping… de cadouri, evident, pentru ei şi pentru toţi cei dragi… deci ce să mai faci în perioada asta dacă nu să mergi la shopping?? Nu pot să vă explică cum arată singurul nostru mall pipernicit în perioada asta! E un haos de nedescris! Nebunie la parcare! Coadă la de toate! Şi ce s-au gândit ăştia de la mall, dacă tot era haos în weekend, să bage şi reduceri, ca să se asigure că e coada mare deasă şi stufoasă peste tot! Mai adăugăm la asta şi un târg de antichităţi pe hol şi şansele de supravieţuire în mall devin egale cu zero! Pentru cei cu nervii tari, a fost o adevărată bucurie să se îmbulzească prin magazine, pentru cei slabi de înger, a fost probabil şansa de a suferi un leşin minunat!

Am „admirat” cu mult „drag” nişte soon-to-be pitzipoance de vârsta aproximativ am-buletin-fatăăăăăă cum îşi cumpărau tone de haine la reducere, după ce în prealabil au dat cu altele pe jos ca să ajungă la ele, s-au băgat în grup în cabinele de probă şi au stat jumătate de oră acolo şi chiar au revenit pentru o pereche de chiloţi cu 30 lei (la reducere!). O fi bine să ai părinţi din ăştia care te lasă să pleci cu cardul lor prin mall?

De la asta m-a apucat curiozitatea… oare cum dau părinţii bani copiilor ăstora în ziua de azi? Noi aveam o alocaţie fixă pe săptămână şi cam aşa aveau majoritatea colegilor mei de la şcoală şi a prietenilor mei din afara şcolii… şi nu era mare lucru, era aşa cât să-ţi mai iei şi tu ceva acolo peste zi sau să bei un suculeţ după… oricum nu era de shopping de sute de lei de la mall…

Mă îngrozeşte ideea că noi voiam ce aveau alţii cu părinţi mai înstăriţi decât ai noştri… dar noi voiam lucruri relativ simple… cum e să vină acum să-ţi zică: Mami, tati, am nevoie de 500 lei să-mi iau UGG-uri originale, că aşa are şi colega mea de bancă şi nu pot să merg cu din alea de 50 lei din bazar la şcoală! Dă-mi!

gossip-girl-blair-waldorf-school-quotes

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s