La ce e bună berea?

Am aflat răspunsul la această mirifică întrebare astăzi şi îl voi dezvălui aici pe blog, dar mai întâi trebuie să vă explic contextul.

Eram într-un restaurant din oraş, iar la masa de lângă se afla un grup de oameni. Unul dintre băieţii de la masa respectivă avea mania aia de a vorbi foarte tare, chiar şi într-un loc ultra liniştit, aşa ca să fie auzit ce frumos îşi bagă el p**a în diverse chestii când alţii mănâncă.

Tot el a servit şi răspunsul la minunata întrebare din titlu: la ce e bună berea? Întrebare pe care, în vanitatea lui de hipster băgător de p**ă, tot el şi-a adresat-o. Şi citiez aproximativ: Berea nu e bună de nimic. Adică de ce să bei bere? Berea e bună numai ca să stingă tăria.

Deci, în imaginaţia acestui pisoiaş versat berea e ceva apă de ploaie de servit pentru a revigora organismul după ceva mai tare! Interesant… probabil că este un băutor extrem de talentat şi ieşirile lui în oraş se lasă cu un whiskey şi o bere, vă rog! şi apoi cu ture infernale de arsuri la stomac, dureri de cap şi borâturi continue…

Well, ce să-i faci, aşa e când trebuie să te dai băutor versat în faţa iubitei tale şi a prietenilor voştri, nu? *insert ironic eye roll here*

10617086_1Sursa

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s