Zice lumea că-s nebună

tra la la la… era un cântec, nu, pe subiectul ăsta? Atunci acela să fie imnul Roxanei… adică al meu! Şi-aşa zice lumea că-s nebună, deci pot să vorbesc despre mine la persoana a treia!

Un top al chestiilor pentru care aparent sunt nebună… şi, nu, nu recunosc nimic:

  • pentru cum conduc – uneori, oameni buni, chiar nu am plăceri macabre din a duce lumea ca pe sacii de cartofi cu maşina, dar mai am şi eu zilele mele bune când ceva pilot de formula 1 se trezeşte reîncarnat în mine.
  • my work habits – sunt nebună pentru că mă trezesc sâmbăta dimineaţa să lucrez, nu pentru că mă duc la lucru în fiecare zi, deşi am înşeles că pentru mulţi şi ăsta e un fel de challenge.
  • trezitul de dimineaţă – ceasul meu interior nu bate a bătrâneţe, bate a trezit cu noaptea în cap, inclusiv trezitul ca după un somn rival cu cel al Frumoasei din pădurea adormită, dar care la mine a durat doar 4 ore şi s-a produs după noaptea de Revelion.
  • pentru provocare – în diferite circumstanţe contextuale mi s-a atras atenţia cu Bă, nu fi nebună! Bă, eşti nebună! Ţi-am zis eu că Roxana e nebună! Le ştiu, le cunosc, dar nu le reproduc aici, pentru că sunt mai puţin genereale decât celelalte şi nu mă ţine pagina să scriu atât! 🙂

Cu toate că unii nebuni merg la sanatoriu, eu merg pe stradă, deci pot fi genul bun de nebună or something! După ce am fabulat în lung şi în lat la valenţele personalităţii mele sau ale personalităţilor mele 🙂 cred că pot să scriu o melodie despre cum sunt eu nebună şi dacă mă ştiţi personal, sigur ştiţi că deja am scris melodia aia. Pentru cântări, show-uri şi autografe, după spectacol, vă rog!

MjAxMy1jNTYwZjBiOGE4M2UwNDUw

4 gânduri despre „Zice lumea că-s nebună

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s