This country sucks!

Cred că nu e nimeni care să-mi spună că România nu suge o ceapă! Dar zilele astea, mai mult ca oricând, parcă văd în ce ţară penibilă trăiesc! Vă rog să nu mă înţelegeţi greşit… România e o ţară frumoasă, are peisaje deosebite, extraordinare, sunt unul dintre oamenii care chiar o apreciază pentru ce oraşe frumoase are şi pentru ce atracţii turistice naturale ascunde… dar e condusă de imbecili ţara asta frumoasă şi se duce în cap din cauza lor! Scurt!

Nu m-am gândit niciodată că aş vrea să mă mut măcar din Timişoara, dar mai din ţară… well, sentimentele se schimbă foarte repede! Şi totul a pornit de la incompetenţa minunată pe care o are această ţară în caz de dezastru! Cred că nu mai trebuie să vă povestesc despre avionul căzut în Apuseni, nu?

Cred că înţelegeţi şi voi de ce aş prefera să locuiesc zilele astea în America, de exemplu. Pe americani îi lovesc tornade, tsunamiuri, inundaţii, îngheţuri, terorişti, pana mea ştie ce-i mai loveşte… bine, mă, vine cutare haos dărâmă tot. Se adună lumea, se plânge şi lucrurile încep să se mişte şi în cel mai scurt timp posibil lucrurile revin la normal.

La noi nu, domnule! Nu se poate aşa ceva! De aia când au fost inundaţiile severe de acum câţiva ani, un politician cu reputaţie ajuns la faţa locului i-a replicat unei femei disperate, care pierduse tot, că ar vrea să stea la hotel?? De aia când un avion cu personal medical cade în munţi autorităţile au 7-8 ipoteze (ca să-l citez pe deşteptul care se ocupa de această situaţie de urgenţă din Alba) şi de aia au fost găsite victimele prima dată de pădurari şi de localnicii săritori şi nu de autorităţi!

Pentru asta: This country sucks! Pentru asta: Ultimul care pleacă din ţară să stingă lumina!

mqdefault

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s