Relaxation at its best

Mi-am dat seama că de multe ori torn în paginile blogului nervi, frustrări şi stres… luate cu o doză mare de cinism, nemulţumire sau dume cu 5 sensuri… dar niciodată nu am vorbit despre relaxare! Că după atâţia draci probabil că trebuie să mă relaxez şi eu cumva, nu?

N-aş numi toate chestiile astea ca relaxare, mai ales pentru că una dintre prietenele mele îmi spune constant că eu nu ştiu să mă relaxez. Anyway, ştiu să mă relaxez, dar în felul meu aparte. Şi dacă vă imaginaţi că sunt un pachet de nervi tot timpul (mai ales după ce aberez pe blog), guess again, I am a fucking ray of sunshine! 😀

Iată metodele mele mirobolante de relaxare:

  • Dormitul – o metodă ingenioasă, care te scapă de orice necaz. Ştiu, ştiaţi şi voi că dormitul e o bună metodă de a te aduna, daaaaar, eu am cam abandonat ideea asta prin liceu (motiv pentru care am cearcănele cât casa de obicei), dar am regăsit treaba acuma.
  • Statul pe jos – o dată aveam covor în cameră (acum nu mai am şi nici nu vreau), dar pe vremea aia o metodă bună era să mă întind pe jos în mijlocul camerei şi să stau acolo cuminte… e o treabă foarte peaceful la nivelul ăla, fapt confirmat şi de alţi oameni care au testat cu succes metoda.
  • Chestii care pe alţii (sigur) nu-i relaxează – condusul (la drum lung nu prin oraş, că vreau să mă detaşez, nu să mă iau cu mâinile de cap), dansatul (de preferinţă într-o noapte de weekend, într-un birt), sala (da, mă laud că mă duc la sală şi vreau să mă fac balerină când o să fiu mică, pentru că mare sunt deja). Aceste trei chestii mă relaxează, pentru că mă epuizează în mod plăcut şi toate se pot face pe un fundal sonor bun! 🙂

No, cam aşe mă relaxez io! 😀

tumblr_m50ik7TqVM1rxb1xmo1_500

2 gânduri despre „Relaxation at its best

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s