Neamurile, tristeţea şi Facebook-ul

De multe ori am văzut mişcări foarte faine pentru a-ţi lua rămas bun de la cineva drag… pe Facebook. Vorbesc foarte serios, am văzut tot felul de chestii cu poze de profil identice, pentru cineva anume, care aveau totuşi o treabă, simbolizau ceva, erau ceva… mai ales că, în mare parte, oamenii ăia erau tineri, făceau parte dintre-o comunitate, au avut un sfârşit trist şi mult prea timpuriu. Şi oricum toate chestiile astea erau făcute tacit, nu pentru a te da mare!

În fine…

Lăsând la o parte chestiile pe care le înţeleg, am mai dat de asemenea şi de alte feluri de a-ţi exprima durerea pe Facebook… care sunt pur şi simplu UAU!

Nu vreau să fiu nesimţită la adresa durerilor oamenilor şi ştiu că fiecare îşi exprimă tristeţea în moduri care de care mai personale şi mai bizare… dar departe de mine ideea că durerea personală, tristeţea şi sentimentele se pot pune pe Facebook. Am tot aflat de pe Facebook despre oameni cărora le-au murit rude în vârstă (bunici, unchi, mătuşi etc.). Încă o dată, subliniez că nu fac chestia asta din nesimţire, dar nu pot să nu mă întreb cât eşti tu de trist de fapt şi cât eşti de attention whore

Din moment ce tu stai la funeraliile persoanei mult iubite şi postezi pe Facebook, eu zic că durerea ta nu e nicidecum aşa mare cu vrei tu să zici PE FACEBOOK! Urmează să ne dăm check-in la Cimitirul cutărescu feeling sad with x, y şi z?

What is wrong with you people?

Capture

6 gânduri despre „Neamurile, tristeţea şi Facebook-ul

 1. Într-adevăr, oamenii își exprimă suferințele în fel și chip, unii suferă mai mult, alții mai puțin, iar alții arată că suferă doar pentru a primi atenție, afecțiune și compasiune. Dar vorba ta, dacă tot suferi, și spui că suferi cu adevărat, nu suferi pe facebook sau pe oricare altă rețea de socializare.
  Nu-mi pot imagina cu ce gândesc astfel de oameni, gen fătuca a cărei poze ai postat-o în articolul tău. Chiar mă depășește.

  Apreciază

  1. Dacă dai un search pe Google cu adolescenţi care şi-au făcut poze la înmormântări rămâi mască! Ce pot să zic altceva decât că arătau perfect pentru Facebook şi Instagram în ziua aia şi the need to take a selfie is far more important!

   Apreciază

    1. Dragă Alin,
     Nu ştiu ce femei ai cunoscut tu, dar pe acest blog scrie o femeie, în cazul în care nu te-ai prins… şi atunci când spui că toate femeile sunt curve, proaste mă incluzi şi pe mine în categoria asta… or tocmai ai fost de acord cu articolul meu, deci s-ar putea să mai fie şi femei care ştiu ceva pe lumea asta şi părerea ta nu ar trebui generalizată!

     Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s