Top 5 melodii „romantice”

!NOTĂ! Acest articol nu este recomandat minorilor… deşi, cu siguranţă, minorii din ziua de azi ştiu exact despre ce e vorba în poveste!

Pentru că vine Valentinul mâine şi Dragobetele acuşi (fiecare cu sărbătoarea lui, da?) am zis să scot de la naftalina căpşorului meu creativ un top pe care îl coceam de prea multă vreme… Top 5 melodii „romantice”! Şi merge numai bine cu sărbătoarea tradiţională românească de mâine, o sărbătoare a ursuleţilor de pluş şi a ciocolatei, dar mai ales a „romantismului” explicat cu multă pasiune în melodiile de mai jos!

5. Jason Derulo – Talk Dirty to Me (http://youtu.be/RbtPXFlZlHg)

Cum să nu-i spui tu şăgalnic prinţesei tale că: „Conversaţia noastră nu e lungă… Dar ştii tu ce e lungă!” (insert wink wink here). Cum ce e lungă? Plasa cu cadoul de Valentin, doh! Sau să-i spui că p*ţa ei e atât de bună că i-ai cumpăra un animal de companie… whaaaaaaat?

4. Kim Cesarion – Undressed (http://youtu.be/YPIbULzCcCg)

Şi ţi-am spus o poezie să rămân pe hârtie: în afară de faptul că pe mine mă cheamă cum vrei tu (uhuuu), îţi mai fac şi propuneri indecente pe motiv că şezi aşa degeaba şi pentru că vreau să te văd la birthday suit. Acuma, într-un acces de sinceritate absolută, mie chiar îmi place melodia asta… dar nu pot să nu mă întreb ce vrea să spună prin Cover your body with my autograph.

3. Robin Thicke – Blurred Lines ft. T.I., Pharrell (http://youtu.be/yyDUC1LUXSU)

Evident că şi melodia asta trebuia să fie aici… pe lângă clipul bizar şi faptul că toţi cântă în voci mega piţigăiate şi că YOU ARE THE HOTTEST BITCH IN THIS PLACE, care este la drept vorbind cel mai frumos compliment din lume… căutând versurile am dat peste nişte chestii aaaaaaaaaaaaaaa, dar o numesc numai pe cea care a fost cel mai bine ascunsă în melodie: „So hit me up when you pass through/I’ll give you something big enough to tear your ass in two„. Numai fineţuri şi drăgălăşenii!

2. Rihanna – Rude Boy (http://youtu.be/e82VE8UtW8A)

Nici nu ştiu de unde să încep şi unde să termin cu asta… de la cap la coadă nu poate fi decât o dedicaţie muzicală extrem de interesantă pentru iubiţi! Cu start la Poţi sau nu poţi, bă? trecând prin Giddy up, Giddy up şi tot felul de chestii de făcut musai în această seară… melodia e mai degrabă despre o rude girl, dar să zicem că merge şi aşa oricum e perfectă pentru toate Valentinele de mâine!

1. Tranda, Grasu XXL şi Simley – SxPB (http://youtu.be/dQ7a2H4aNVQ)

Dacă n-aţi auzit asta până acuma, probabil vă minunaţi că o melodie românească e pe primul loc acişilea… dar la cât e de poetică, nu pot să spun decât că bate la cur toate „romantismele” de mai sus! Pentru că e pe faţă, de aia: „Hai, trage pe cap un fes/Ştii despre ce vorbesc/Nu e nimic pervers/Este pur şi simplu sex/Trage pe cap un fes/Vezi să nu-l pui invers/Aici nu mai am vers/Este pur şi simplu sex”. Apreciez sinceritatea faptului că nu le-a mai ieşit nicio rimă la penultimul vers, dar mai ales apreciez faptul că încurajează sexul protejat.

Deci, Happy „Romance” mânie şi nu uitaţi de fes! 😀

Untitled-1

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s