Care e vârsta ta reală?

Cred că asta cu vârsta mă bântuie… şi nu mă bântuie în modul clişeic în care vârsta bântuie femeile, ci mă bântuie în ideea că oamenii au concepţii diferite asupra a ce ar trebui să fac eu la vârsta mea… which is none of their motherfucking business by the way!

De ce spun asta? In light of recent events, mi s-a atras atenţia că nu mă comport adecvat vârstei pe care o am!

1947998_668268206564865_1045702663_n

Hai să vă zic eu ceva, dragilor, vârsta asta e aşa un număr relativ, pe care eu aş prefera să nu-l bag în seamă… adică, da, normal, atunci când aveam 15 ani, voiam să am 18 şi pe la 50 probabil că tot 18 o să vreau să am! 🙂 DAAAAR, acuma la 25, asta e aşa o chestie de mijloc, adică nu trebuie să fie neapărat cu toate ţiglele pe casă, dar nici cu ele pe lângă ea!

Să ne înţelegem, eu n-am nimic cu oamenii puşi pe treburi serioase… n-am nimic cu cei care la vârsta mea (sau chiar mai devreme) se căsătoresc, au copii, îşi cumpără casă… se aşează la casa lor din toate punctele de vedere. De ce? Pentru că eram şi eu pe punctul de a face acelaşi lucru anul trecut, dar, dat fiind faptul că nu s-a mai întâmplat toată chestiunea, is it so wrong to live a little? Eu cred că nu… alţii cred că da.

1891116_432236546879651_2064606399_n

Eu cred că la respectabila vârstă de 25 de ani trebuie să privesc înainte, să mă gândesc ce vreau să fac şi unde vreau să ajung din punct de vedere personal, dar şi profesional! Şi de aici ai zice că sunt un om complet serios… dar asta nu înseamnă că din când în când nu-mi place să mă comport ca un copil mic sau ca o liceeancă… totul e să ştii unde să trasezi limitele… unii oameni nu ştiu asta! Ce fraieri!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s