Pentru vineri adunate

Şi uite că e gata şi săptămâna asta… şi eu n-am prea apucat să scriu pe blog sau să fac orice altceva până la capăt! De fapt, încă mă bântuie weekend-ul trecut din diverse motive şi toată săptămâna am avut-o programată de dinainte de a începe. Aşa că azi am un articol „colectiv”, pentru că e vineri, în care am adunat toate chestiile pe care voiam să vi le spun săptămâna asta:

  • Am fost martoră la o bătaie… cu cornuri… între nişte băieţi de generală! Ceea ce m-a făcut să mă gândesc la ce mă aşteaptă la pensie… muncă! Pentru că la aşa minte, cu siguranţă n-o să-mi plătească alţii pensia!
  • Am inventat accidental o nouă expresie, pe care am completat-o ulterior să sune mai bine… vă rog să o folosiţi cu încredere, mai ales pentru că vine weekendul şiiiii „să vă faceţi lămâie (with a side of tequila)” 🙂
  • La Timişoara lovea astenia de primăvară în oameni la ora 6 când se pleacă de pe la munci şi oraşul era full de maşini ce goneau spre casă, la somn… weird shit! Astenia a trecut şi săptămâna asta, miercuri la 23:00, toate barurile din Unirii erau pline!
  • Apropo de oraşul nostru drag… săptămâna asta am constatat în vreo 5 rânduri că e îngrozitor de mic! Nu credeam că o să mă simt vreodată aici ca la bunica la ţară (unde toată lumea ştie pe toată lumea), dar se pare că se poate! Mai lipsesc babele care să te bârfească, dar aici sunt cu siguranţă transformate în gagici cu spume la gură!

Şi pentru că e vineri şi pentru că nu mă pot abţine:

1535743_198520837020546_1545373456_n

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s