Din plastic nu e fantastic

Era o melodie „simpatică” într-o vreme, care urla între-una Cât de fantastic e în plastic, în plastic e fantastic… fantastică este şi memoria mea muzicală, dar nu pot să înţeleg de ce nu reuşeam să ţin minte anii bătăliilor la istorie… anyway, mi-am pierdut şirul gândirii!

Ziua de luni mi-a oferit câteva subiecte „interesante” pentru blog… dar o să încep cu cel care vrea să demonstreze de ce NU e fantastic plasticul! Şi dacă nu vă imaginaţi unde bat, că oricum am bătut câmpii până acuma şi nu, nu vreau să vă vorbesc despre reciclare, mă refer la femei! 🙂

Dacă a trebuit să merg într-un club de fiţe din oraş ca să văd într-o singură seară câte tzâtze siliconate am văzut în viaţa mea la un loc… pentru buze şi alte mase plastice deformate mă duc la mall, fată! Şi mergeam eu liniştită să iau liftul, apăs butonaşul magic şi aştept! Ajunge la etaj, se deschid uşile… un grup de oameni înăuntru cu spatele… se întorc spre mine… ŞOC ŞI GROAZĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!

Deci, erau nişte tipi care nu ştiu cum arătau că n-am putut să-mi iau privirile de la oribilităţile de plastic cu care erau! Aş vrea să le numesc femei, dar nu se cade, pentru că nu sunt adevărate, aş vrea să le numesc p**de, dar iar ajung numai ciudaţi la mine pe blog printr-un simplu keyword (and yes that has happened before).

Să reluăm… n-am nimic cu înfrumuseţarea personală, că ştiu că e bună la casa omului… dar de ce să te transformi singură în maimuţă? De ce să-ţi faci gura să arate ca doi cârnaţi expiraţi trântiţi unul peste altul? De ce? De ce să fii atât de falsă încât nici măcar să nu poţi să schiţiezi un zâmbet sau să simţi când eşti sărutată?

Cine mama zbengăi a inventat standardele astea de frumuseţe? Şi mai ales cine mama zmeului le educă pe caprele astea că arată mai bine de parcă tocmai au fost bătute de iubiţii lor cu o maşină de teren peste gură? Şi mai, mai, mai ales bărbaţii ăia la ce mama naibii se gândesc când umblă cu femei din astea??? Că ce? Că au gura mare şi că…? Really? Ăsta e un criteriu de selecţie nowadays?

dadd63fd107d4f18806a58c958aa939abbb753ed

2 gânduri despre „Din plastic nu e fantastic

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s