Coloana sonoră a fiecărei zile

O fi aerul de primăvară (care de obicei mă face taaare bine dispusă), faptul că m-am gândit de prea multe ori la asta sau postarea a-toate-ştiutorului-muzical-Radu, căruia trebuie să-i dau mult credit pentru subiect, 🙂 dar toate amestecate la un loc au rezultat în concluzia că fiecare zi are o coloană sonoră… un soundtrack, da, exact ca în filme! Muzica e o maaaare parte din mine… de aia cânt, chiar dacă nu sunt talentată, de aia merg în locuri unde muzica e extraordinar de tare, de aia am muzică oriunde şi în orice fac… chiar şi atunci când scriu, când majoritatea nu ar putea să se concentreze aşa!

believe-music-fairytales-love-happy-nice-quotes-sayings-pics-images1

M-am gândit de multe ori la faza aia din filme în care merge omul liniştit pe stradă şi pe fundal se aude cea mai perfectă melodie ever! Mă gândesc de multe ori la asta când pornesc radioul din maşină şi e exact piesa care trebuie pentru mine! Şi cu melodia care mă bântuie în ultima vreme (pe care o găsiţi mai jos), cred că nu am de ce să mă plâng! Ar putea să fie soundtrackul meu pentru fiecare zi… pentru că none of us are getting any younger, so we should do our best to live each day as much as we can… and to the best possible soundtrack.

Nu ar fi frumos să ne delectăm muzical în fiecare zi cu ceva potrivit? Dacă ai multă treabă să asculţi ceva up beat, dacă ai o lene să asculţi ceva chill, dacă ai chef de nebunii să asculţi ceva sexy şi tot aşa… Ahh, life would be perfect with background music… dar până atunci, căştile în urechi şi volumul la maxim! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s