Femei. Mall. 1 martie

În weekend a fost 1 martie după cum ştie toată lumea. Ca norocul, la Timişoara a fost extraordinar de cald, destul cât să scot tenişii şi geaca de piele de la naftalină şi să mă îmbrac ca o hipsteritză 😀 Evident că mi-am planificat toată ziua, pentru a mă putea întâlni cu toate fetele mele să le dau mărţişoarele făcute de mine (da, mă laud!) 🙂

De la prima întâlnire am avut însă o deosebită surpriză! Am mers cu iubitoarea-de-cafea-Miruna la mall să bem o cafea mare la suprapreţ (ştiţi sigur la care nu-i fac reclamă) şi ne-am aşezat acolo în marea de pitziponci şi pitzipoance. Pe lângă nelipsiţii copii de liceu, care se cred adulţi dacă vin sâmbăta la prânz să bea cafea scumpă de la mall şi să fumeze, am observat cum tratează muierile (că altfel nu pot să le spun) ziua de 1 martie.

Dacă v-am explicat faza cu buzele umflate, acuma vine o nouă chestie! Exemple:

  • 3 gagici la o masă îmbărcate toate în pantaloni de piele neagră, pantofi cu toc, maieutz şi sacou… şi evident că două stăteau pe Facebook şi una vorbea la telefon: „Am ieşit şi eu cu fetele la o cafea, că nu mai pot că m-am culcat la 5!” Şi probabil uitase să se schimbe de hainele de club şi a venit direct aşa!
  • 2 gagici intră şi nu găsesc loc. Se opresc în mijloc să studieze mesele cu atenţie, aşa că am şi eu timp să mă uit la ele. Una avea părul întins cu placa şi în faţă făcute câteva şuviţe ondulate aşa de fitză, cealaltă avea mai multe culori de make-up pe faţă decât sunt în curcubeu.

Cu aceste două exemple mirobolante pot trage două concluzii: La cafea la mall, fată, nu poţi să vii decât cu hainele cu care ai fost la club aseară, ca să fii pă trend şi să le dai nas la ştoarfe că ai gaci de piele! ŞIIII La cafea la mall, fată, nu poţi să vii decât după ce te-ai trezit cu 10 ore înainte ca să te speli, să te tragi de cap de 50 de ori şi după ce ţi-ai făcut părul drept să-l ondulezi şi apoi să bagi faţa într-o trusă de makeup cu 500 de culori şi să faci un motorboat, cum îţi face gagiu în decolteu.

Rottenecards_84399635_67k7k72psn

2 gânduri despre „Femei. Mall. 1 martie

  1. Ups…dur.
    Imi place tot in afara de faza cu placa. Si eu il intind cu placa, dar na…nici nu stau toata ziua cu ea in mana si in mall pot merge oricum, atata timp cat am totul curat :))

    Fain

    Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s