Hey! Ce faci? NU!

Probabil că nu se înţelege nimic din titlul de mai sus, dar vorbind cu unele dintre fetele mele dragi ieri seară, mi-am dat seama că „Hey! Ce faci?”, sub o formă mai mult sau mai puţin corectă de punctuaţie, este cea mai trendy NOT chestie! Aşadar:

Why ban „Hey! Ce faci?”

  1. Pentru că este cel mai des folosit starter pick up line din era Facebook… mai ales de persoane pe care nu le-ai mai văzut ever. Deci, conversaţie: EL – Hey. Ce faci? EA (răspunsuri posibile, dat fiind faptul că habar nu are cu cine vorbeşte): Mă dau cu barca! / Mă plimb cu pinguinul! / Mă scarpin în cot!
  2. Pentru că trebuie să găseşti ceva mai interesant de atât, pentru a porni o conversaţie! Poţi! Hai că poţi! Pe bune! Sugestii: EL – Am găsit acest meme deosebit de imbecil şi m-am gândit că o inteligenţă fină ca tine, va aprecia umorul frapant al unei pisici care vrea să fie scărpinată pe burtă! EA – Căutam ceva pentru lucru şi absolut întâmplător am găsit un articol incitant despre cultivarea papucilor de plută în câmpiile sterpe… mă gândeam că o să-ţi placă!
  3. Pentru că nu aşa se începe o conversaţie, mai ales dacă ai intenţii intenţioase cu o persoană. Alte variante de evitat: Ce faci, Mitzi / Ţuţi / Pisi / Sexy? sau Ce dulshe eshti, papushe! sau Ce faci, făh, tzâtzâoaso? Mai bine: How you doin’?… dar asta e numai pentru cunoscători!
  4. Plus că:

tumblr_lp9o73dtbm1qkb2g0o1_500

Un gând despre „Hey! Ce faci? NU!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s